Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ćete kad vam odu svi mladi iz zemalja bivše Yuge, vladati samo penzionerima i zatucanim potkupljivim seljacima? Bićete svrha sami sebi, kao što ste i do sad bili. Mrš stoko!
"Danas nema mleka, danas nema hleba, zato jedi govna, mozda tako treba", sto pjeva Corba...
@forgottenPromises Nove generacije ima ko pravit',kolko ja znam Bakir cim ugleda Covica odmah se saginje i gace svlaci,vidjecemo kol'ko je Zuco gravidan
Moramo zadržati mlade ljude. Trebaće topovskog mesa...
Šešeljuga :D
Sto su fini na rijecima kad ih EU pritisne. Nego dok god vi sjedite i jedete po restoranima i palamudite uprazno tesko cete ljude zadrzati .
ZBACITE BREME NACIONALIZMA S VASIH PLECI I OSLOBODITE SE RELIGIJSKIH OKOVA , U SUPROTNOM , BICETE ZEMLJA MUTANATA KAO u " ZVJEZDANIM RATOVIMA " ILI " PLANETI MAJMUNA " A DJECA CE VAM BITI STATISTI NAJNOVIJIH I NAJZALOSNIJIH RIJALITI EMISIJA TIPA " TRUMAN SOU" SA DZiMOM KERIJEM. BUDI POZDRAvLJEN SPONK , DVA ZALIJEPLJENA PRSTA.
Uvijek je bilo da domovinu napuštaju uglavnom oni što nemogu da se orgsnizuju u istoj, tako da ne kakite sa tim kako ostaju nesposobni a kao odlaze sve fina gradska raja i visoko obrazovane osobe. Odgovorno tvrdim da uglavnom odlaze ono koji i nemaju puno toga za ponuditi ovdje pa im je spas pranje oronulih guzova po Njemačkoj. Sretno svima !
evo jedna samo za srbe poderanih gaca i sa dvopekom u zvaljama https://www.youtube.com/watch?v=nlv6OpcfELs
Sto ce ti mladi ljudi? Ta nisu oni tvoje glasacko tijelo. Za tebe moze samo gerijatrija glasat
Njihov cilj je da pametni i mladi odu odavde kako bi mogli manipulisati sa ostatkom kretena u zemljama regiona...zato manite se priče kako treba odavde bježati jer samo pi..ke bježe
Ma da, naravno, da vam ima ko puniti duboke džepove. mrš bando lopovska.
Ustase i cetnici dalje sape od Bosne i Hercegovine..
Zasto smo bre odseli ovde? Zasto nismo otisli na pecenje u Jablanicu?
HELLO KITTY , HOĆEMO NA PICKNICK?
"JESAM ALI NEĆEMO SE IGRATI SA VOJISLAVOM , ON JE AGRESIVAN "
restoran nije radio ili Vucic zeli da ustedi .. ni kiselu joj nije ponudio
restoran nije radio ili Vucic zeli da ustedi .. ni kiselu joj nije ponudio
ko je zvao piće ? :-D