Komentari (848)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....a možeš vala i mene "podržati", nemam ništa kontra :))))
meni se samo cini da covic drzi bakira za jaja i sve jace steze....dakle yebat ce vas kroate samo tako....po taktu grmeckog gluhog kola :)))
bakir je definitivno budala....uzeo sds da obara dodika i tako dodika definitivno poslao covicu i ova dvojica uz pomoc hrvatske ima da rade u bih sta god hoce....ako bake misli da ce sds za njega da ratuje onda je stvarno budala......sds se samo sa njim zayebava :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek prave i cetvrti entiten al u HR, mi hocemo i RS da ukinemo a ona bi nove da pravi. Kome se ne svidja u BiH brate nek ide u matice, ja volim BiH i volim sve dobre ljude u njoj, ko mrzi BiH kao drzavu mrzi i mene i moj je dusman. Pozz Bosanci i Hercegovci
a ko vas sta pita?....da necete traziti od francuza da vas podrze :)))
Možda je prethodno već dobila zeleno za ovakve zahtjeve od Amerikanaca i NATO-a.
Vratija se Šimeee (Herceg-Bosna)
možeš ti kolinda platiti u lipama ali ti je kusur u šljivama...........
PREDSJEDNICE KOLINDA DAJTE DA U PAKETU RJESAVAMO PITANJA ENTITETA I ZA SRBE U HRVATSKOJ.
GOSPOĐO PREDSJEDNICE DALJE RUKE OD BIH DOBIĆEŠ PO PRSTIMA.LOŠE SI POČELA PREDSJDNIKOVANJE MIJEŠANJEM U UNUTARNJE ODNOSEE U BIH.NIŠTA SA TAKVIM RETORIKAMA NEĆEŠ USPJETI.NA PROTIV SAMO ĆEŠ IZGUBITI I TI I ONI KOJI TE SLUŠAJU U HRVATSKOM KORPUSU U BIH.
Kitaaaaarooo Sviraj nešto sasvim novo da izgleda ko staro..
Bgm dobra ova Kolinda.. pravo je sexy :P :D
Joj kad se ovi hrvati nadju pricati o demokratiji i kako treba da budu uredjene susjedne zemlje, SHUT UP ! Protjerali ste pola miliona Srba iz Hrvatske i vi pricate o ednakopravnosti naroda u drugim tepublikama.
a zasto malo ne bi podrzala i mene !!!!!
naravno da ce podrzat, pa HZHB nikad nije ni ugasena ona jos uvijek postoji pa tako imamo EPHZHB (elektroprivreda hrvatske zajednice herceg-bosne), lovacki savez HZHB itd. itd, nemoj te biti ljubomori vi bi pakasa dali za putovnicu koju imamo mi iz HZHB
Strašno je kakav ste huškački portal postali. Fuj! Bolje da pišete zašto nema pritiska vode u Sarajevu!!
Radije bih da se okupam i da Klix piše o stvarnim problemima koji se moraju riješiti, nego da smdi na nacionalizam i huška budaletine i psihopate kojih svakako ne nedostaje! Odbijam povjerovati da su ljudi koji komentiraju dešavanja u Parizu i ove izbore u Hrvatskoj stvarni, s kim ja to živim?! Retoričko pitanje, međede, da mi se ne nadovezeš!
A ko nju sta pita. Sta je ona umislila, da moze sve.
Ako srbi žele autonomiju -entitet u Hrvatskoj može valjda po istom principu.
Malo ga povuci dobro ga potegni Kalinda
Pa da bude 5 entiteta nista u ovoj Bosni nece promijeniti bogatasi ce voziti bjesnija auta sirotinja ce da rovi po kontejnerima a mi cemo da se sva?amo preko komentara