RS je genocidna tvorevina
15
"Govor nade za BiH" Čedomira Jovanovića
Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čedomire Jovanovicu skidam ti kapu do poda
Svaka cat CEDO, samo naprijed.
Koji Lav od covjeka, treba imati srce ko kuca da ovo izjavis kao Srbin. Svaka ti cast Jovanovicu!
alal vera ČEDOO
Karadžić i Dodik su skupocjeni glupavi kriminalci. Karadžić se obogatio na genocidu. Dodik se obogatio na kriminalu. U oba slučaja imamo kriminal iz koristoljublja, koji se samo skriva iza nacionalnih interesa. Dakle, tvorevina \"republika srpska\" ne samo da je genocidna, već i mafijaška tvorevina. Preciznije: ZANGMT (Zapadna Alkoholičarsko-Narkomanska Genocidno-Maijaška Tvorevina).
svejedno je ko kod Srba pobjedi na izborima, jer kada dodje \"tajni manuskript\" iz Beograda koja politika treba da se sprovodi, onda postaje svaki vodja jedan \"veliki c.e.t.n.i.k\" u borbi za svoj narod. To je sto Cedo Jovanovic hoce da kaze. Zato ce Bosna proraditi kada nestane RS-a i Srbi se okrenu BiH kao svojoj domovini bez upletanja Srbije. Cisto kao suza!!!
Jovanovića za predsjednika :))
SFRJ, ne slažem se sa tvojim komentarom da su Srbi dobri samo kada govoe protiv Srba i pominješ Đokovića. Pa bolan ko će normalan iz bivše Juge navijati za Španca kada igra protiv bivšeg Jugoslovena. Tu je Vaša zabluda prijatelju što mislite da su svi protiv Vas, a nisu vjerujte, Vi svojim postupcima doprinosite da Vas ne podnose, mržnja je jaka riječ.
SVAKA CAST CEDO, TAKO SE DOBIJAJU PETRODOLARI ZA KAMPANJU!
Bravo Cedo!
Ako se vi iz sumske ne stidite prezira celog sveta onda ste vi a ne Ceda na drogama.Srbiji je i te kako vazno da se ne stidimo nase pogresne politike TO SMO DUZNI NASOJ DECI
SVAKA CAST CEDO, SVE ISTINITO ZBORIS!
Svi znamo da su sanđžaklije srbijanci i to pravi srbi kao što su ovi hrvati i srbi u BIH ustvari bosanci katolici i pravoslavci. Ko je vidio jednom sanđžakliju u životu a kamoli imao posla sa njima zna o čemu govorim. Šta piše sanđžakliji u pasošu? Piše Srbija. Šta mu piše u ličnoj karti piše Isto. To su srbi.
Čedomir Jovanović je gospodin i pripada redu srbijanske inteligencije ,koje nema puno, ali koja ima sansu da spasi Srbiju i cast srpskog naroda od totalnog nemorala i satanizacije u koju su ih uvukli sumnjaci poput Milosevica,radovana karadzica i milorada dodika
on meni nema bosne...dodo ovo je kraj genocidnoj smdskoj
mali korak za cedu,al veliki za srbiju ;)
sta on zna u Beogradu, sta je i kao je ovamo bilo za vrijeme rata, dok je on sjedio negdje uz TV u stanu i uživao uz guzove žene ljudi su ginuli i napuštali svoja vjekovna ognjišta, samo borba za vlast kao i kod nas u BiH i ništa više!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!