Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da zaštitite Aleksandru pandurević od naroda, nas treba da štite od vas i sličnih njoj! Samo da podsjetim da je ova Parlamentarka, rodom iz Sarajeva, pljunula (DA PLJUNULA) dio okupljnih protestanata/ica nakon što joj nisu dali da izađe iz zgrade. Potom, na Tviteru (čiji je account trenutno sakriven) je potpirivala javnost govoreći da je ovo u Sarajevu Bošnjačko maslo (jer je li samo Bošnjakinje rađaju u Sarajevu-logično). U svemu tome bitno je napomenuti da je dotična PREDSJEDAVUJUĆA u Komisiji koja se bavi pitanjima za ljudska prava, prava djeteta, mlade, imigraciju, izbjeglice, azil i etiku. SRAMOTA!!! A da znate svi vi, da je narod ujedinjen više nego ikada i da smo u ovome svi protiv vas, i Srbi i Bošnjaci i Hrvati, DOSTA JE VAŠEG NERADA I LOPOVLUKA!!!
Drugovi iz SDS, ima te punu podrsku nas iz SDP i meine licno kao min. vanjskih poslova i slucajnog prolaznika Zlaje
"Nemojte da mislite da republiku srpsku nećete odvesti u pakao a srpski narod možda i u nestanak, jer srpski narod ne može da se odbrani ako bude rata ovde"
junior hahahahahah...ovo mi je malo smijesno...izvini
Samo stranci, PIK i Incko mogu nešto uraditi u BiH, a sve parlamentarce bar što su pokrenuli promjenu Zakona o JMBG, razriješiti svih dužnosti i ostaviti i bez funkcija i bez plata Pa jbte niko od bivših država YU nije ni pokušao mijenjati JMBG osim Hrvatske. No i ona je i dalje ostavila JMBG bez bilo kakve izmjene, jer i danas ne možeš u Zg. ni račun u Banci otvoriti bez JMBG-a. Isto je u Slo. , Srbiji čak i KiM i Vojvodini, C.G Mak. Razlog? 1.) Još kad je uveden 1976g. JMBG bio je usaglašen sa standardima i direktivama EU, koje do danas nisu mijenjane. 2.) Ogromna cijena koštanja bilo kakve promjene, po svim stručnim i ekonomskim analizama. 3.) I što je najgore da bi bilo kakva izmjena napravila opšti haos posebno sa imovinskom dokumentacijom, ( vlasništvo, računi na bankama, porezi, nasljeđa, ostavštine, bračno i porodično pravo….), na šta su ljudi najosjetljiviji, plus el. obrada podataka i tehnički problemi..) Valjda su i stranci konačno shvatili s'kim imaju posla? Ili ??
Najbolje cete je zastititi od nje same da je smjenite da vise ne iritira ljude, nadjite nekoga ko ce raditi a ne glupim izjavam za dobru placu iritirati, dok zine nesto provali. Valjda u stranci imate pametnih ljudi, sramota da vas ona predstavlja. Hocemo li poceti raditi, sa njo i slicnima sigurno necemo nista pametno.
dakle bosnjaci dali ste vi normali....dali ste svjesni da ce 2014 kad padne dodik na vlas doci sds,kako u rs tako i u bih.... ta ista pandurevicka,govedarica i bosic ce biti nosioci najvisih funkcija u bih....sta mislite kako ce oni da zablokiraju i unakaze bih...a tek onaj tadic uhhhhhh,u federaciji nema politicara da se moze nositi sa njim...hajd malo razmislite
Da zaštite fašistkinju, zlotvorku. Umjesto da se ograde oni samo dokazuju ovim primjerom po ko zna koji put da su fašistička stranka,
Držaćete svi vi leđa jedni drugima u interesu RS-a, ali ne i u interesu srpskog naroda. Možete tako dok vas vaš narod lično ne linčuje jer svima nam je dosta nacionalizma (ovo se odnosi i na političare FBiH). Daj nam "hljeba i igara", pa nas boli briga ko se kako Bogu moli.
@Govedarice, NE KLEPEĆI NANULAMA!
Prodanovicki fali mnogo u zivotu jedna velika debela k*****a
Govedo, jedi govna zajedno sa njom.....kako vas nije stid dobijati platu od države koju na svakom koraku negirate i opstruirate.....
Ne može parlamentarcima ulica da uzima mandat?! Mamu vam ***, pa sa ulice ste i dobili mandate, pašče jedno smrdljivo. Ulica će vas satrati ko FAP žabu i to veoma brzo. I to ne samo vas, mamu vam ***, već svu stoku koja nas posmatra kao građane drugog reda.
Upravo tako! Neka se zahvale "ulici" na svemu što imaju. Zahvaliće ulici i kad budu hodali bez gaća. sve ih treba poslati na prisilni rad a ne u zatvor. Nema ova država para da ih hrani.
E Govedarica ,pa ako su ti ovo najbolji kadrovi iz sds-a , ode ti stranka u istorisko smece " okobogda" 2014 ...Sretno!
Vodi je kuci Vukota!!!
ne znam ja sta hoce ovaj govedarica ali meni je alexandra ipak onako malo jebizovna da prostite!:))))
zaštite pandurevičku momentalni otkaz i procesuiranje za ratne zločine baba tomana i prdekana
Dokle god se zove republika srpska, za sve ostale će biti REPUBLIKA MRSKA
primati toliku platu a neraditi ...i treba da se svi bojite da je meni kao toj glupaci pala kasika u med bogami bi radila dan i noc i to najbolje sto mogu za svoju drzavu i narod ..makar da ne izgubim posao ako ne vec po savjesti
Tako bi najsigurnije ostala bez tog posla. Niko ne voli da ga porede s onim sto "radi a ne kao ti".