Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako na izbrima pobjedi srpski narod? Pa ko vam sad kolo vodi u vasoj izdrkotini? Avganistanci? Sami cete sebe unistit koliku imat mrznju prema svim sto nije pravoslavno i vasom pohlepom za vlascu.
Srbija je Bosna jer su srpski despoti Lazar i Jelena 1459. udali svoju jedinu kćerku Jelenu Branković za bosanskog Kralja Stjepana Tomaševića i time on postaje i Kralj cijele Srbije. Turska okupacija je de fakto spasila Srbiju od potpunog nestanka i asimilacije u Bosnu
@TopListaDemagogista Lazar je bio mrtav 1459. S Jelenom nije imao jednu nego tri kćerke, od kojih se najstarija udala za Stjepana Tomaševića. Stjepan se nikada nije nazvao kraljem Srbije nego je mjesec dana vladao kao despot, vladar preostalog komadića Srbije. Taj komadić su mu oteli Turci prije nego je postao kraj Bosne. Turska okupacija je dakle od Bosanaca spasila samo jedan grad. Baš volim vidjeti kako sva tri stada furaju nacionalnu mitologiju po istom kalupu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Hadžikadić pozvao bošnjačke kandidate za stol da se dogovore o zajedničkom nastupu, oni bježe mi od debata, ne smiju se susresti sa njim - https://mirsadhadzikadic.ba Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno. #mislislisvojomglavom
✨✨ Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament. I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Dokle ba više...?! #pravipredsjednik
Profesor Mirsad Hadzikadic je covjek koji Bosnjaci trebaju da izaberu. Dosta je bilo vas i vasih stranackih zaposljavanja, dizanja akciza i poreza za potrebe krpljenja vlastitih budzeta, dosta je bilo tjeranja bosnjacke omladine u zapadne zemlje trbuhom za hljebom! Dosta je bilo LAŽI. U oktobru cete aBd svi na biro za zaposljavanje da vidite sta ste napravili narodu i da osjetite na vlastitoj koži kako gledati u svoju zemlju kao u maćehu a u Njemačku kao u majku. #mislislisvojomglavom
Samo Mirso Hadzikadic. #mislislisvojomglavom
✨🎯✨ Izbor: Hadžikadić. #mislislisvojomglavom
🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadžikadić, najobrazovaniji, najčistija kampanja! Misli svojom glavom, birajmo poštene i sposobne ljude, ne podobne stranačke lutke na kanafi! Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Vodi ga kući Mislio sam glasati za njega ali sad neću
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok drugi kandidati za svoje položaje mogu zahvaliti stranačkom stažu, MIRSAD HADŽIKADIĆ je svoju poziciju izborio samo i isključivo svojim radom! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Ja se nadam pobjedi Dr.Hadzikadica i da ce napraviti bolju BiH za sve koji zive u njoj.
Kao što mu i prezime već samo kaže, pravo je govedo!
Dodick megalomanski kenja pa ne mogu ni ovi biti blagi. Pitanje je samo čija govna će birači progutati...
Zasto sebe nameces za lidera prosipanje iz supljeg u prazno? Ljudima su potrebni poslovi, redovna primanja, poslovna saradnja, veze i kooperacija sa susjedima i poslovnim partnerima, a u to se ne uklapaju ideologije srednjeg vijeka koju i ti zastupas. Kao iskusan politicar trebao bi znati da su prosla vremena lupetanja i igranja na nacinalnu kartu. Prodajes maglu vlastitom narodu kako bi sebi obezbjedio fotelju i uhljebljenje. Stidi se svojih godina, stari magarce.
Ovaj se opet nazderao cvarakavprevise. Mozda da pojede svinjece gofno, mozda mu bude bolje?
Eha djikane!!Miran!
Sve u skladu s prezimenom.
Konju jel ti dodik sta u rodu.
On je govedo , ne mijesaj konje u ovo