Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_""Zbog kontinuiranih, pritisaka, ucjena na direktore preduzeća, vrijeđanja i prijetnje poslanicima, ministrima a sve u cilju pridobijanja lične koristi. Sad se, ministre privrede, vama lično obraćam. Nećete me uplašiti sa vašim prijetnjama o mojoj likvidaciji, ni vi ni vaši finansijeri", kazala je Daliborka Milović za govornicom Skupštine BPK Goražde." MA NIJE MOGUĆE DA JE RADELJAŠP SPOSOBAN ZA OVAKO NEŠTO? :))))) Dobrilka Milović, gdje će ti duša. I u Sarajevu je sve ovo radio, a niko ga nije dirao niti prozivao. ccccc Nego vrati ti lijepo Radeljašu pare koje ti je posudio, da ne priča o falsifikatima. Hahaha, pa taj je falsifikovao sve što je mogao i dogurao do mjesta ministra. Jao, države nam! :(
Radeljaša kriminalac to znaju svi al et......
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/16239/esed_radeljas_sasvim_iskreno_pustite_me_ja_sam_mali_lopov_ganjajte_one_velike.html
nalix realno gledajući upravu je. Bakir je sitna riba kakvih mafijaša i lopova po bih ima. Misliš da će neki od pravih lopova izaći na scenu? cijelom Bosnom upravljaju 'iza zastora'...
eso zvani rakac dupedavac.... obucemo esa u bundu i imacemo orangutana za pionirsku dolinu....
sljiva perspektiva Kakav Novi Grad - Sarajevo?!?! Damiru se izgubila svaka adresa. Sakrio se ili šta već! A Radeljašu ni neutronka nemože ništa. Njemu može, samo, glogov kolac u srce - vampir je to!
Ove bitange iz Vlade GK će razvaliti privredu Goražda. Molim narod iz Goražda, otjerajte Esu i sve ostale u vladi GK. Bukvalno - sve!
Je suis eSo
NE DIRAJTE RADELJASA, TO JE AUTOHTONI PRIMJER BOSANSKOG POLITICARA, I AKO ON NESTANE ODE NAM TAKVO NACIONALNO BLAGO, A ONDA SMO NA GUBITKU. :'( :'( P.S. GORI SU ONI STO SU OD NJEGA NAPRAVILI TO STO ON SAD JESTE, NJIH TREBA U ZATVOR, A NJEGA U PROGON NPR. SIBIR.
Ovi u Gorazdu ako misle da opstanu ovog kancera i pijavicu moraju sto prije vratiti u opstinu N.Grad Damiru Hadjicu.
sramotno, dođu dva stranca u vlast i brukaju Goražde. Sramota, da znate da ni u Goraždu nije sve sjajno i bajno prošle sedmice tzv vlasnik PTG (pobjeda technology Goražde) tzv vlasnik N.Mašić sasvim legalno otpustio 61 radnika. odnosno istih tih 61 je na dan isteka ugovora bilo obavješteno preko oglasne ploče da im ugovor neće biti produžen...
...pazi ti mala da đikan ne potegne pištoljče. "inTelektualac", na njuški mu vidiš.
Danasnja sjednica protekla je u raspravi prisutnih zastupnika kako ugurati kolegu Radeljasa u klupe kantonalne skupstine.
Prva tacka dnevnog reda - ugurati zastupnika, gosp. Radeljasa u klupu kantonalne skupstine.
Ili klupe u kantonalnim skupstinama postaju sve uze ili Radeljas sve siri. U KS-u mu je bilo potijesno, a bogami i ovdje jedva stane... na kant.
govna jede ministar radeljas.....slatko jede pa se oblizuje...
sta vi znate bagro..to je nas nikola tesla....naucnik....
kakva kljusina,čoban pravi...
Radeljaša amnestirao zatvora Gorana Salihović pa za zasluge dobio mjesto glavnog državnog tužitelja ! Svugdje u svijetu za takvu zloupotrebu bi Salihović dobio najmanje 10 godina zatvora. Ali nadamo se da će Radeljaš, mali lopov uskoro biti uhapšen i progovoriti jer nije to Salihoviću jedini slučaj. O krivičnim prijavama iz Tuzle, pa hajmo nešto i prešutit. NEk tužilaštava govore. To im je posao.