Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ramazan sa sobom nosi puno više dobra nego što mi uopšte možemo biti pripravni za njega" - bote koja je to suplja prica...
Ramazan treba postiti svako ko moze gledam svoje generacije to sve zdravo a niko ne posti bitnije im je izaci na nargilu navece i napiti se ili eventualno jedan dan poste a navece kada je iftar oznace se na fb u nargila baru . Zna se kada se posti cega se suzdrzava. ti ako 30 dana ne mozes biti predan Bogu nisi nikako ni vjernik.
Ako objavite clanak o gorazdanskom muftiji, objavite bar slike gorazdanske dzamije. Vi i vase novinarstvo.
Allah pomaze,ljudi nevjeruju,ponasaju se glupo,siju smutnju,lazu,kradu,varaju,otimaju,izrabljuju,ubijaju, prave nered,zagadjuju ono sto je Allah darovao svim stvorenjma.Za ovako stanje snosimo odgovornost svi a najvecu uceni ljudi.
Mislim da je pisac htio reci da ima mnogo onih koji cine lose, tj. ne cine dobro u neznanju, i oni ce manje odgovarati od onih koji su uceni (znaju o cemu se radi, tj. cine to svjesno)...et toliko
@NooDi Pisac je htio da kaze,sve to vidimo a neradimo nist da to sprijecimo,naravno naj odgovorniji su oni sto najvise znaju.
Samo zelim da pozdravim sve istinske vjernike. Vi cirilicari, balijska i usraska kopilad mars s teme.