Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što više sahat kula narod će biti tačniji na poslu, kojeg u Goraždu ima na pretek i novac ulažu u sahat kulu, jer ne treba ništa ulagati u super razvijenu privredu ovog kraja, ponosa BiH. i Federacije.
Tražite od Kineza lovu. Recite im 'Dok je ljudi, mjeriće se vrijeme' Čuj dobro za turizma, he, he, he ...Šta sve nećeš pročitatit na Klixu. Probajte sa krivim tornjem, he, he, dobar je za turizma...
Bravo. Lijepo i interesantno. Samo naprijed. :)
Svaka cast ovim ljudima HEROJIMA i u ratu i u miru
I kraj sahat kule karavan-saraj ili musafirhanu za putnike namjernike i trgovacke karavane sto donose svilu i kadifu iz Stambola, da se ne brukamo kad naidje novi vezir sa svojom svitom.
Jeftinije bi im bilo da svi nabave mobitele !
Baliluk slavi oupatora i njegove adete!!!
dok cemo replicirati otomasku gradnju. zasto ne nesta ovako http://c8.alamy.com/comp/A3B7BJ/uae-middle-east-gulf-state-dubai-dubai-clock-tower-modern-sculptural-A3B7BJ.jpg
ako se sda ne ugredi od toga nema ništa