Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj rambo ne lupetaj bogati isto si lupetao i 2010-te godine, plasio narod i širio dezinformacije pravio se patriota. Prvo bi trebao da kontaktiras direkt sa he Mratinje pa onda da dajes izjave ili priznaj narodu da si nemocan i da nemas pojma a ne lupetati kakve gluposti.
ovo kao iz onog vica kaže mujo, "ponovo mi se ide u pariz" kaze suljo, "a kad si to ti kao bio u parizu?" kaže mujo, "nisam nikad, ali mi se i lani išlo" sad još da se kao oni cigani nasmijem, hahahaha
sega si pravo,i dedo ti je na otoci ucio plivati
Bazen na Otoci u Novom Gradu organizuje školu plivanja, po povoljnim cijenama.
'bao te fahrica! Šta ga koji q reklamiraš?! Neka ide u Crnu Goru!