Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi je znati koji se do sada kriminalac izjasnio da je kriv, a da zivi dobro?
svercer drogom i autima.
100% =)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne pitaj ga je li kriv,pogledaj facu i odmah mu bubni 7 godina.Bez greške.
SDA i SDP i Dodik su smjenili Radoncica i njega optuzuli za demonstracije kako navodno nije reagirao...pa kako nikoga nisu uhapsili do sada to me zsamo znaima....
uhapsit ce fahru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gazi Fahro ove SDA-ovce i SDP-ovce. Gazi imas 50 glasova od moje porodice. Dokazi da je Alija znao za ubistva, dokazi da je Alija pokrao donacije i da je bakir jedan od tajnih milijardera. Dokazi ono sto je Ramiz Delalic-Celo govorio: "Ubijao sam po nalogu Alije". Osveti Seferovu porodicu. Dosta vise ovih pulena koji rade u administracijama sa srednjom skolom. Nece ni vasa dovijeka trajati. NAPRIJED FAHRO DO POBIJEDE!
Milionske stete a niko nije kriv u normalnoj zemlji bilo bi ih na stotine u zatvoru.....
jest nevin ko i kacavenda
Vidi se na njemu odmah da je poštenjačina, stvarno nema smisla što maltretiraju čovjeka.
Ćoro mangup
Ma jasta on je nevinasce...
E jadovi, vi se zubca uhvatili, a ovi pokrali milijarde, i jos kradu na svemu.......
rasvijetliti ratni događaj sa Ilidže i pucanje iz pištolja u čovjeka, civila.
Četnik, genocidaš, ratni zločinac, kriminalac...
Zakuni se Allahom da nisi kriv !!!!
Ja bas konto covjek ce reci da je kriv, priznati sve i da ga osude. Bas me zacudila ova izjava da nije kriv.
ratni zlocinac,prvoklasni,radio je to sto je radio kao produkt nedogovora vec ucjene i izdaje tzv bosnjaqka politicara.sudit mu po kratkom
PODRŠKA GORANU ZUBCU !!!!!!!
Pravda za Gorana!
pa podrži ga, ko ti brani i dobro mu ga otresi kad ispiša :))))))))))
Ovaj kako je uhapsio kriminalca Mehmedovica nadrljao pravo.Ne branim ga,jer jeste kriminalac,ali je ovo dokaz i da je Pravosudje pod komandnom palicim SDA.Ganjaju ga sad samo jer je dirnuo osinje gnijezdo i seljackog kriminalca Mehmedovica(znamo sta je radio tokom rata,trgovina oruzjem po Tesnju,mucenje srpskih i Hrvatskih zatvorenika u muzickoj skoli u Zenici itd),Ali neka se kolju kriminalci medjusobno,to je bas za uzivanja.
To jel kriminalac treba dokazat. A to za mehmedovica 100% tacno. Ali nije samo zbog njega, ima tu njih jos na spisku za hapsenje. Odnio je zubac materijala dosta u tuzilastvo, to je prava pozadina. Kakvih 10 hiljada kakvi bakraci. Eto sad najednom i za ratni zlocin. Pa gdje su dosad bili bas me zanima.
Kazu da je trazio joker da nekoga nazove nakon postavljenog pitanja, nije bas bio siguran 100%