Ispred Britanske ambasade
0
Golišave aktivistice PETA-e u Sarajevu
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamotane su najbolje koke, de sta vam je komunjare napaljene.Nego,saljite ove kod Taje,nedostaje mu krzno na celavoj glavi .Semiha je vec mene primila,ne pali se ona na zenske bestije !!
COPY: Adi 07.08.2008. u 12:52 ma gdje su dobre!!! vidi im strija i celulita, fuj! al zato nisu ni lijepe : )))) Ma ljepse su ti one nase zamotane,ne vidis im ni lice ni dupe
ma gdje su dobre!!! vidi im strija i celulita, fuj! al zato nisu ni lijepe : ))))
A sta ce, zeljan narod picke. Vidi policajca kako ih gleda i on bi se sta omrsio. Bolje se orsiti nego drzati pendrek. Pa ja.
ovdje ne mogu zabraniti ubijanje ljudi a ne zivotinja
dobre su im ove gaće...jedno 5 brojeva veće :P protiv ubijanja životinja sam...ali ne podržavam PETU
nije fer od gologuzih dama da protestuju u BiH jer tamo stvarno haraju ti garavi
Niko nije obratio paznju na natpise....
Samo pokusaj ! :)))))))
Čuj nije senzacija. Samo je šteta što su u kostimima, a i novinari navalili ko lešinari lafo \"vijest\" onaj jedan samo što nije zubima počeo skidat, al mu nebi bio u koži kad ga njegova KOBRA dofati.
Slike su super al gdje su cure??
Ima li u onom pokretu Dosta ovakvih? Bolje bi prolazili kod naroda!!!
dobre i odlične, mogli bi i ovi naši razni \"demonstranti\", što lažni što pravi, naučiti o metodama demonstracija..... mada iskreno mi smo u fazi kada nam više treba neko da se zapali ispred zgrade vlade :)
hahaha vid što ove naše koke odmah trzaju ... umjesto da i same malo demonstriraju ovako ... onaj jadni medo u Pionirskoj sav nikakav a one ništa ... ovako se to radi ,... u Europi
eh sto i mi nemamo ovako dobrih i opustenih treba po sarajevu nego kod nas sve neke nafurane kojima je sve nesto fuj... sto ne mogu na rende kora...