Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jes mu ga Holbruk šukno, a i nama je.
Ako mu je i obećao Holbruk nije iznad zakona i pravde. tu priču o sporazumu treba završiti. Radovane Karadžiću tebi se ne sidi zato što si ili nisi nešto potpisao, već zbog: klanja, otimanja, silovanja i protjerivanja, ukratko zbog genocida i fašizma.
Pa zar se kukavico jos nisi objesio? Sta cekas? Sjecas li se kako si prodavao, pored cigara, alkoHola, droge i hrane, i oruzje Bakiru, Harisu i Aliji dok je srpski narod krv lio u borbi za opstanak? Sjecas li se kad te Plavsicka upitala:Sta ce narod reci na to radovane..,ti si odgovorio: KO *EBE NARODU MATER! Ucini to kukavico i ne trazi nikakva prava.. Da sii iole cojek i crnogorac ne bi se kukavicki predao nego bi to uradio jos prije Haga... Za tvojom djecom na Palama vicu: Eno pascadi od one kukavice i izdajnika , nek su prokleti...