Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi u bosni smo prinudjeni svakakva govna primat u goste...
Je li joj hebac Brne s'njom doso',jel' i njega Zuti primio
Srbija će tijesno sarađivati sa Republikom Srpskom, kome se to ne sviđa, neka putuje u tursku, odakle su došli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da intenzivirat saradnju , a preko RS-a usporavate put BIH prema Evropskoj Uniji. Takvu politiku jedno pricas drugo radis a trece planiras jedino Srbija vodi na Balkanu.
@Referendum , nadjite jednu zemlju koja nije popisala svoju dijasporu, ukljucite i vasu Srbiju u taj spiak ako nije.
@Referendum Vi ste napravili tu dijasporu svojom neofašističkom politikom.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
sto bas mi? jel moze neko drugi da vam bude najvaniji? haj bogavam okanite se nas, i nadjite nekog drugog najvaznijeg susjeda
Mozda zato sto u BIH zivi 30% Srba.
ZA ONE KOJIMA NIJE JEDNOSTAVNO SPAVATI: U Bosni i Hercegovini se proizvodi odličan lijek za nesanicu. Detaljnije pogledati na Internetu: zada.ba/proizvod/zasan/
Ako nije dosla da prizna da je RS zlocinacki projekat Slobodana Milosevica kojeg u zivotu odrzavaju sve naknadne vlade iz Beograda ukljucujuci tu i ovu zadnju kojoj ona pripda zasto je uopste dolazila? Da nas prevede zedne preko vode? Evo ja joj obecavam bjezite iz kuce koju ste zaposjeli, opljackali, spalili, priznajte da ste pocinili masakre mad ukucanima da bi ste tu kucu zvali svojom i izmedju nasih drzava nece biti nikakvih nesuglasica i trzavica, U suprotnom, odjebaus licemjerko.
Vrijeme je da kazemo jedno veliko NE i Hrvatskoj, koja samo koristi nase trziste da plasira svoju robu i jedno jos vece NE Srbiji, koja jedno prica, drugo radi, trece misli... Okrenimo se novim drzavama, a ne onima koji nikada prezaliti nece da postoji BiH...
iz one im je drzave ostalo da upravljaju nama, pa nikako da se toga oslobode. da je Jedna i jedna prikolica namah bih je zakacio i odvukao da granici s bilo cim samo ne s vama.
Vi morate naučiti pameti one osobe koji predstavljaju zločinačku i genocidnu tvorevinu jer i dalje čine genocid nad muslimanskim narodom svojom genocidnom politikom, pa prema tome ako se ne opamete bit ćemo primorani da tražimo pomoć od čitavog svijeta pa ako treba i ISIL-a kako bi se uništila zločinačka i genocidna tvorevina i protjerali genocidni političari.
Svaka aktivnost Srbije prema BiH je usmjerena ka kočenju njenog napretka preko ratnog plijena - tzv. RS-a. Žao mi je s kakvom mi zgadijom moramo imati posla. Srbija i Srbi su rak prosperiteta na Balkanu.
@IndependentRS To je sve što znate reći i nama i Hrvatima, ali kad vas neko pita za neki dokaz, fakt, bilo šta, onda se samo ušutite.
@budalepoturcene Reče neko ko prosperitet vidi samo kad izađe iz Smrdije i posljednjeg fašističkog protektorata na zemlji, tzv. RS-a. Pa Kurdistan je ljepši i napredniji od prčija gdje vlasi žive.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
da bar ne ličiš na krticu... Majo, pobogu bar mijenjaj frizuru :)