Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto pojacana sigurnost za katolicki uskrs..
Sran,je u Ruandi...
Licemjeri izmisljaju nemire da bi utjecali na sudce da radi mirnog stanja ublaze zlocincu kaznu. Na djelu je lobiranje i tiha diplomatija Srpske strane za tog zlocinca dok su Bosnjaci i Hrvati jako pasivni po tom pitanju.
Prije ili kasnije čovjek shvati da ovo komentarisanje nema ama baš nikakvog smisla. To je samo gubljenje dragocjenog vremena i stvaranje nepotrebnih tenzija. Pametan čovjek ima puno prečeg posla. Iz tog razloga, brišem svoj profil i više ne komentarišem! Ćao!
Nivo sigurnosti podignut i zbog katoličkog Uskrsa, koji će ove godine biti obilježen 27. marta. ...Jesu li to Katolici u RS-u pod sumnjom mozda.
znači očekujete rulju bradatih spodoba sa kokardama da opet pale džamije
Licemjeri izmisljaju nemire da bi utjecali na sudce da radi mirnog stanja ublaze zlocincu kaznu, sve rade da bi utjecali na presudu. Imaju oni puno svojih lobista koji ce sigurno pokusati sve za onog zlocinca.
samo nek vam se vrati ono što je ona pogan karadžić uradio drugima, bit će dovoljno
...aaahihihihihihihiii...a sta vi bosnjaci ocekujete od presude karadzicu?....jedino sto ce ona donjeti je veca mrznja srba prema bosnjacima....i to je bar nesto pozetivno :)))
mislim na one koji ga pdržavaju, i naravno mislim šta god je uradio, ako je uradio dobro nesrbima, nek se vrati dobro srbima, ako je uradio zlo, nek sve svakom njegovom pristaši i simpatizeru vrati ta količina učinjenog. Ima Boga, možda ne vraća odmah, al će kad, tad!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)