Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gosp.Gojer pa ko va sje ista pitao???
Mi Bošnje smo toliko glup narod da pljujemo po svim pro-bosanskim strankama a otvaramo ch.mar svakoj koja radi na razgradnji BiH. Šta očekivati od jedinih go.v.a.n.a na planeti koja su komunizam dobrovoljno prihvatili
uz tebe smo!
A jel to onaj Šarić što spade sa ministra poljoprivrede KS na poljoprivrednika. Vrati prvo svoje seljake iz kantona nazad u svoje selo pa onda pravi zapad po Bjelašnici i Ivanu.
Ovo bradato PAŠČE je najveći nacionalista i U S T A Š A u Sarajevu, niste svjesni koliki nacionalista, x puta je izlazio u javnosti sa nekim nacionalizmom, a on kao daje pridike!!! Pašće bradato, odvratno, ono ko priča o pravdi, korupciji, boljitku, a njegove kolege Ećo Hariš, Bahtić - sad biviši, itd. sve pokrali i upropastili energetski sektor, ko što ga ni rat nije upropastio!!! Sjetite se onih izleta Eće u Kazahstan, Estoniju, itd. i kao neke firme ulagači veliki, a ono neki mafijaš ih ložio, kojeg eno sad na sudu, a oni fino o trošak države avionom, i ženu čovjek poveo ;)! Hariš se usutio, a radi iz pozdaine i sve konce vuče, i ovo pašče šalje u javnost! MAlo mu 100 funckija, 100 plata ovaj bradati ima, kad je tako fin,što jednu ne da, za stipendiranje nekog djeteta! Ovo je licemjerno i ogavno pašče!
Uskoro kucamo na vrata zaboravljenih košarkaških asova iz D.u.v.n.a UDB - USKOK
Gojer ako vec zeli biti korektan onda prije svega treba reci je stranka Za BIH direktni sukrivac za danasnje stanje! Da navede sto su on i ostali iz stranka za BIH ucinili na sankcionisanju svojih kolega. U potpunosti se slazem sa njegovim misljenjem o danasnjem stanju u BIH. jedino treba biti realan i prestati i on i ostali prozivati Incka i druge ino. duznosnike da trebaju nekog mijenjat ili sankcionisat. Narodnom voljom imamo Dodika, Izetbegovica i ostale a ne Inckovom. Sto znaci ili narod ili institucije, sudovi, tuzilastva ili narod treba da reaguje. NEOZBILJNO JE TRAZITI PIMOC DA NAM DRUGI SUDBINU KROJE U UPRAVLJAJU PROCESIMA. g. Gojer dosta je VELIKIH rijeci a NIGDJE osobih dijela.
cuj o godinjaku u saricu se ima sta fino reci... ne budi smijesan i ne provaljuj se
SDP/SNSD, SDS, HDZ, SBB - protiv BiH SZBiH, SDU, SDA, HSP - za BiH Pa ti ovco bosanska vidi
Glaso sam za SBiH i opetću!
Napiši ba nadimak UDB pede.r.c.hichu podrumski, što se stidiš? I da, ma.mi ti uskočim
Zanemarimo Gojera na trenutak... Nije idealan, daleko od toga, ali ko jeste... Nejasno mi je da se niko od komentatora ne nadje da kaze koju lijepu rijec o Godinjaku i Saricu, a ima se sta reci... Ali, valjda to nije bitno... Ako se nema reci sta ruzno, onda se suti... Blago nama sa nama...
Moj Šariću, nekima je i Albanija zapad.
ikebana ima svoj vlastiti stav ? Gnojimire, vrati se u Harisovo dupe, zatrazi povisicu svih placa koje primas i ne izlazi vise jer svakim svojim pojavljivanjem narusis Harisov ( ogromni )ugled u narodu !!!!
Uvijek Za BiH najbolja stranka najbolji ljudi
čovjek od glave do pete...svaka čast i stranci i članovima...a ovi što vas prozivaju očito su pogriješili adresu...TO SENDER...