Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Pa nek nas vise popisu da znamo koliko nas je! Pa da, da vidimo koje je nacije najvise, kojim se to jezikom najvise sluzimo, koje smo vjere, sta je u tome problem?
Cemu strah od popisa? Ako je vec toliko puno vas ( Bosnjaka), a tako malo nas (svih ostalih) sto ce se, kako kazete vidjetii nakon popisa, u cemu je problem? Cega se bojite?
Od Stranke za BiH nema vecih neprijatelja.. Ne znam sta bi ovom Belkicu, a tako je lijepo pricao... BIH e moguca jedino dogovorom tri konstitutivna naroda, nikako nametanjem bilo cijeg misljenja. Sta kome smeta sto ce se provesti popis... Da se vidi odakle su Srbi protjerani... ne samo Bosnjaci.. ne samo Hrvati... Budzet... dok sve normalne zemlje svijeta kresu budzet, neko bi da ga povecava... Nema smisla.... Ljudi, budimo realni..... Podijeljni smo i vise nego sto neko misli...
Kompromisovali smo: RBiH, USTAV ,ZASTAVU,HIMNU, znaci kompromisovali smo sva olicenja jedne drzave, jos nam je ostao samo goli zivot eto dragi moji Bosanci kompromisite i to pa da Evropljani i ostali antibosanci budu zadovoljni jer nece vise biti Muslimana u BiH.
Mi smo naivci koji dozvoljavaju ovoj bagri da nas unište ...i nas i našu DOMOVINU .....kako li ćemo samo moći svojoj djeci ,unučadima objasniti ...zašto više nemaju svoju otadžbinu......ako se ništa ne poduzme...
ne stvarno a sta na sve ovo kaze vesovic
gojer i vesovic najveci ublehasi krmad u turskom selu
sta je ovo jesul to ovi presli u snsd
iskenjam se na glavu komplet stranci za bih sve sa glasackim tijelom. olos lopovski. nije ih stid pomoliti nos...
Zalosno je da vecina komentatora , kao i naroda , ne shvata ozbiljnost situacije . Popis stanovnistva ce legalizirati genocid , a drzava bez imovine je papirna drzava . Bojim se da ce biti kasno kada to narod shvati i prestane da podrzava vladine i nevladine ublehare !
Zna se ko je minirao Aprilski paket . Ima li na presici šta o tome koliko je Gojer ugrožen globalno a i od Djeda mraza sarajevske zime lokalno.
...? Vise nis\' nekuzim Oli\' ovi Gojer nije \"bosnjacki\" igrac
ZA OVOG PAPKA MRLETA MRLJAVOG O KAKVI TI TI PROCENTIMA 24% DODJI SEBI........ DA BIH DOSLO DO TIH STVARI O KOJIM TI PISES BILO BI PUNO SRANJA A TO NIJE NIKOM POTREBNO KRETENU.
Hajde ba Gojeru dosta je vise i tebe. Izgorio si na svim frontovima: od socijaldemokratskih pa do nacionalistickih. Svuda gdje si i gdje jos uvijek imas nenormanle privilegije. Oladi svega ti.
STA SAD ????? DA NAROD REAGUJE \" JEDNOSTAVNO MORA\" ALI NA KOJI NACIN!!!!! . NE TREBA NAM TAKOZVANO A... PROLJECE JER JE TO LUDILO KOJE NEMA KRAJA. NAKRAJU KRAJEVA ZNA SE KO STOJI IZA OVIH SRANJA OD PROLJECA. . JA LICNO NE ZNAM NA KOJI NACIN REAGOVATI. ALI PITANJE JE ZANIMLJIVO BAR ZA MENE.