Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ni cudo, kad uciteljice nemaju blage veze u sistemu sprovođenja nastave fizičke kulture. Većina njih djeci da samo loptu da igraju nogometa, i u toj igri ucestvuju najbolji fudbaleri dok ostatak gleda sa strane a djevojcice se igraju u svlacionici. U jednoj skoli ima jedna ucteljica koja nikad NIKAD nije svoju djecu izvela na cas tjelesnog odgoja, a taj cas koristi u svruhu matematike, bosanskog itd, \" vaznijih predemeta\".... ja mislim da bi se trebalo dosta vise posvetiti djeci do osmog razreda u smislu tjelesne aktivnosti i povecati im bar po jos jedan cas tjelesnog odgoja i omoguciti vise vannastavnih aktivnsti..
pa kad djeca nemaju nikakvih aktivnosti sveo im se život na to da sjede u školi kući sjede za kompjuterom roditelji ih tove ko svinje niko nevodi računa o zdravoj prehrani za djecu neprave ništa za djecu samo džamije crkve i sl. djece se i da hoće nemaju se gdje relaksirati niti igrati ili su objekti napravljeni ili parking i sl. šta da rade dječica