Komentari (595)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovoj drzavi napretka nikad.
ye6eš državu
Probali smo i mi taj napredak i dobili smo Vučića. Šta će vam to?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Najveći utisak ostavlja činjenica da se Bošnjaci i nakon 30 godina iščuđavaju da Srbi i Hrvati ne zarezuju BiH i 2%
@Palmyr Ma i to je na nivou pojedinaca, sa upitnim moralom, koje čekaju isti takvi iz redova druga dva naroda.
Poserem im se na vreo kamen :)
bruka i sramota, slave nesto sto ne postoji, slave imaginarnu stvar.. umjesto da se okrenemo buducnosti, vracamo se u proslot... e Boze... posalji me na dalek put da se nikad vise ovde ne vratim ,medju ove jadne ljude...
š'o Bakir ne urgira na Usranom Sudu..pardon Ustavnom da se ova bruka zabrani
Realno ovo nije drzava, ne slazemo se mrzimo se, normalni ljudi hoce da bjeze fasisti rade po svome i tako ukrug. Bilo bi zanimljivo da napravimo eksperiment da se stvarno svi otcijepimo na jedno 5 godina, ti fasisti bi prvi trazili ujedinjenje jer onda ne bi imali koga da krive za svoju ocajnu situaciju.
Dok ste bili pod nama Srbima i glavnim gradom Beogradom nikad bolje niste zivili super vam je, neka vas bolan
@djebazapelo drzim da nisi iz Beograda, nego iz Bosne (ili Hercegovine)
Hinje bili i ostali...
Čestitke za 25.
Neka te Herceg Bosno, pa nek si veličine fildžan države XD XD XD XD
Neka te Herceg Bosno, pa nek si veličine fildžan države XD XD XD XD
Ima i nekakav Zulfo.
Motivacija se posjet porodičnoj kući nekog od ovdje pomenutih raste svakom danom. Noć, livor i jedan metak su vrlo malena investicija a učinkovitost poprilična.
*za
Godisnjica smrti
A ne daju da se obeleži godišnjica RSK
ko nam ne da? Jes da ne vole,..ali ko ce Srbinu zabraniti? Mogu nas samo za racq povuci
Godišnjica nečega što ne postoji
što vi idioti iz klixa dajete prostor uopšte ovoj priči, vi ste trojanski konj ubačen među bosance i ljude koji vole ovu državu, ko parazit hoćete da nas izgrižete iznutra, a da ne znamo šta nas uništava. Ima ovu skupina svoj medijski prostor na poskoku, ali nažalost niste ni vi daleko od sličnih portala. J.V.M.
Miris lude, trave skupe, cuke zlatne kajle ja ti volim koka i separe, besna kola i kurave ja to volim u klubu bacamo dinare ko da bogat mi je cale ja to volim yebes crne dane odmah trosim sve te pare ja to volim..