Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se bogdo nisam borio nego ispalio, ogadila mi se bosna ne 92-96 nego 96-2015
izmedju ostalog radi ovih majmuna kao liljan rbih
Pozdrav svim braniocima BiH ma gdje bili.
Čestitke i sreča i svako dobro ovim ljudima. No ni oni nisu znali sa kojom silom i kojom bagrom imaju posla. Saznali su to na težak način, ali sad bar svi znaju.
sodom........ Ti to samo dzaba pises to tvoje pismo niko vise nezna ni citati ni pisati! Konjino jedna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUNACI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEROJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosanski sinovi su uvijek spremni sto smo i pokazali u proteklom ratu kako se cistocom i ponosom brani svoja jedina Domovina ,žalim samo što će se sada desiti genocid ne nad muslimanskim narodom ,nego nad srpskim narodom, jer svi znamo ko su i sta su muhadzedini a sad ih nece doci malo nego na stotine hiljada koji nece ostaviti svoju braću samu, zato bolje je Dodiku da suti inace ce ako bude imao srece da pliva preko drine.
Tacno se zna cija je Bosna... svi oni koji su zadovoljni samo jednim njenim dijelom a taj dio su preimenovali znaju da su ga oteli i zele da im bar to ostane, a kad dobijes nesto na nacin kako je "stecen" jedan njen dio samo zelis da to nikome ne vratis i zadovoljan si sa tim komadom jer si mogao da ne dobijes nista, ipak je to nelegalno steceno. Stoga tolika borba i zelja za odcjepljenjem od jedne nam jedine. Ovo je samo jedan i osnovni pokazatelj cija je zemlja Bosna, ona je od onih ljudi koji je osjecaju kao jedno i samo je takvu zele. Svi koji zele drugacije svjesni su da nikad nije bila njihova i da nikad i nece biti a od toga imaju veliki strah i pokusavaju legalizovati nesto sto se legalizovati ne moze. Pozdrav domovini i sretan uskrs svima
skup najčasnije jedinice koja je predstavljala multietnicnost u kojoj je bosna i hercegovina i bila. Poslije toga je sve postalo loše, sumorno, egoistično od strane svakog naroda ponaosob.
BOSNA BOSANCIMA I MIRNA BOSNA
Bosna i Hercegovina je najstarija država na Balkanu. Kada su na susjednim nam državama bile nekakve kneževine ili banovine, Bosna je postojala kao priznata država. Ko to ne zna - ili neće da uči istoriju postanka Balkanskih država ili lažima zaslijepljuje oči svojim budućim generacijama, a guslari u Serbiji, još uvije, "ubijaju Turke na buljuke" i time se slade mada slave sve svoje ratne poraze kao pobjede...!
Bravo i svaka čast, to srbi nikad nisu ni imali osim u guslama o nekom caru lazaru, i čuj CA R U, koji je i rođenu maloljetnu kčer donirao Turcima da spasi svoju guzicu i srbstvo, a onda 500g. Srbi bili najodaniji saveznici Turaka sve do Jedrenskog ugovora kad im Turci u Smederevskom Sanđaku za vjernu službu dadoše i ime Srbi i knjaževinu Srbiju pa ih priznaše pored Turaka još samo Rusi, a tek na Berlin kongresu i druge sile i države uz uslov da ne smiju ubijati i pljačkati druge nesrbe u toj svojoj državi. Pa jbte i tada su u Evropi znali koja je to hajdučka horda, jer su tad 100g. prije hitlera donijeli i antijevrejske čak Zakone. Sve je ovo lakoprovjerivo sad i površnim googlanjem breee...
Respect braniteljima
i bake je branio bosnu iz kancelarije
Sta kifla i Enis rade na ovom skupu?
Kifla bio u specijalnoj? Kad?