Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA VAM !!!
''Dosli ste na moju zemlju, da je od mene branite, sada se sa tim hvalite, mjesto da se sramite'' Vlasnici Zuci su bili Odzakovici pts-Marko Odzakovic sa Zuci
yebiga da sa njegove zemlje nije gadjan Grad i njegovi stanovnici razumio bih njegovu kritiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Došao si ovdje Gdje je najnezahvalnije bilo doći Ovdje gdje je najluđe bilo stići Ovdje gdje je ipak najjunačkije bilo nići Jer ovdje se ne živi samo da bi se umrlo Ovdje se i umire Da bi se živjelo." (M.Dizdar)
sjećam se tih dan ,kako smo te ljiljane razvalili
Tito: “Kad skinu moju sliku u maršalskoj uniformi, koga ce staviti na zid? Nekog novog karijeristu? Još je izvesnije da ce na tavanu naci Franza Josefa, Kralja Petra ili Pavelica. Genijalno!!!!
Koca Popovic: “Bašibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno klicu svakome ko ih još više zaglupljuje, unazaduje i unesrecuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, vec sa samima sobom, vracajuci se na šajkacu i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda."
svrbi tribaju se sjetiti svojih korijene, svoje "istorije", svojih predaka i ponositi se svojim genima. po tome tribaju se ponositi svojim turski genima i ponovo klanjati Allahu i turskom Sultanu kao sto su to cinili najveci dio svoje "istorije" od 1389 do 1878.
Evo ti odgovor: "....Naime, današnji stanovnici Srbije najveću gensku povezanost i gotovo identičan broj hromosoma Y te podudarnost haplotipa imaju s Turcima, a to se uglavnom objašnjava time da su Turci tokom pet stoljeća kolonizacije, osobito nakon pogibije velikog broja Srba na Kosovu, miješali svoje gene s domaćim stanovništvom. Razlike između gena ‘originalnih’ Srba i današnjih jednake su kao i između Rumuna i Francuza, iako oba naroda pripadaju romanskoj skupini, objasnili su iz instituta, dodavši da je hrvatski gen zapravo više povezan s genom srpskih predaka nego genska struktura današnjih Srba. Izvor: http://protest.ba/v2/hrvati-su-srbi-a-srbi-su-turci/"
Zali boze mrtvih...ovi sto su profitirali i ne znaju tacnu lokaciju brda Zuc,,,,
Sretna godišnjica velike odbrane od genocidaša smrda, m.am.u im poremećenu.
Al meni je najdraža odbrana Države BiH drugog maja 1992kad su naši momci odbranili Predsjedništvo BiH i kad su porokali one četnike na Skenderiji kod tramvaja. Na Skenderiji treba tim momcima podići spomenik visok jedno 10 metara, da ga četnici gledaju i plaču za danom kad im je propao projekt velika smrdija.
novi izvestaji c.i.a.-e kazu da Slobi niko nije ni trazio Sarajevo, nego ga je bolesnik da ispadne velikodusan pijan poklonio balijama, ovi iz Srpske su jedva izdejstvovali da Zuc, Trevbevic, Dobrinja, lukavica i jos par naselja ostanu Srpski, Brdo Zuc su Srbi branili i odbranili ballije , i danas je Zuc u Republici Srpskoj , cetnicke se zastave sad gore viore, iznad guznog crijeva , a uradjen je vec arhitektonski plan da se statua Isusa hrista poput one u Rio de Janeiru podigne na zucu i da napravi senku balijama nad celim Sarajevom, da sunce vise nikad ne vidite vi lojavi Muslimani islamisti, sektasi Azijatski smrdljivi!
:D Za ovo si prvo upravu, jeste Slobo je dao Sarajevo i to bez pregovora, Zuc nije u RS, jer je brdo Zuc osvojena, (ako uopce znas gdje brdo Zuc) :D Trebevic je do Brusa, Dobrinja je samo jedan mali dio koji pripada Lukavici :) Jes sve vidimo vijore se sve do jedne sto bi rekao rahmetli komadant Zajko : Situacija je odlicna *** smo im majku! Mici tu cetnicku zastavu mnogo je zuluma postenom svijeta nanijela pobodi zlatne ljiljane! :D Pitaj one bradonje sa Zuca, koji su rijetki ostali zivi cija je Zuc i kako ste ga popušili na žuči.Nek ti kazu da su izgubili Žuč iako su bili na uzvisini sa podrškom artiljerije plus podrška artiljerije iz dijela Neđarića. :D Idi uzmi ljekove ostavila ti mama jutros :D
la.lojavi.986, dodji na Dobrinju 2 ili 4 pa da ti objasnim licno dalije jedan deo dobrinje Srpski, bio, bice i zauvjek ostace, a i Dobrinnja 5 i 4 su bile su i prije rata i za vrijeme i posle Srpske nego ste sa nekoliko milijardi Arapskih wehabi dolara platili onu svinju od covjeka Pedija esdauna da ceo cjelo jedno vecinski Srpsko naselje dodeli vama poturcenim balijam i Arapima i ostaloj lojavoj stoci, ali vraticemo i to kad tad, nicija nije do zore gorela , pa nece ni vasa,.a sto se tice brda Zuc, ukucaj ako umes balija Google maps, brdo je ostalo u sastavu R.S-A, i sama boracka organizacija VRS-a sprema idejno resenje za velliki hriscanski spomenik na Zucu, a to sto su se ispod samog Zuca na tom brdu pored vodile bitke za vreme rata pa ih balije sada slave, pa idu balije danas i u Srebrenicu, pa ih niko ne dira, mi smo se izborili kada ste nas napali 92 za nasu Srpsku i da sprecimo vas balije da od Bosne napravite vasu islamofasisticku serijatsku dzamahiriju, mozete samo da lajete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jeste li pozvali na tu godisnjicu bitke izmedju Srba i Muslimana za Srpski Zuc.Znate li vi koliko je Srba izginulo braneci svoja imanja na Zuci. Red bi bio,sve u cilju pomirenja , da ste pozvali i ratne veterane iz R.S. koji su branili svoju djedovinu na zajednicki pomen palim borcima za Zuc, s tim da se svi borci takozvane Armije BiH izvinu Srbima,a poseban pomen treba odati Ristovicima koje su zelene beretke jos dok rat nije poceo odvele i pobile.
-vise od jedan