Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BULE SE YEBU KO ŠTUKE PO BENTBAŠI
@floyd nekako u tvojim rijecima osjecam gorcinu zbog toga sto se takve stvari ne desavaju tebi :)
Bravo Floyd! Nema potrebe da se dodaje bilo sta, covjek je sve rekao.
A je.bite mater, necu ni pisat sad...ccc
Vidi ovo, mogu da psujem...a kad nesto fino napisem i posaljem, onda nece...
Ebem vam mater, pa de pusti komentar da stavim...
@ Floyd: Svaka čast, slažem se u potpunosti...
Naivan je ko ne shvata da preko 90% ovih pobačaja naprave \"nepismene kurvice\" izmedju 15 i 30 godina prvenstveno mislim na neudate... a manjim procentom i one druge... UZROK - turbo folk, diskoteke, alkohol, ignorisanje edukativnih izvora, auti sa niskoprofilnim felnama, nepismeni nabildani pederi u košuljicama sa zavraćenim kragnicama i bijelim špicastim cipelama itd itd sa jedne strane i naivne nepismene glupače sa druge...
test
Eh da je majka od Karadzica, Milosevica, Mladica abortirala kamo srece, mozda ne bi bilo rata. I ne bi se guslar sa Romanije sada mucio po sudovima u Den Haagu.
@o, ne htjeo si reci pljuni istini u oci? :)
forumaši =ublehaši jako ste hrabri na izjavama ovdje, a ne možete se pogledati u ogledalo ili zavirti u svoju dušu, valjda zato što znate ihod ne bi ste vidjeli, odnosno našli ništaaaaaaaaaaaaaa
Pa sta ima veze?! Dovoljno kretena radja djecu, ne treba jos vise. Sramota je da idioti u BiH ne znaju i, ako znaju, ne koriste kontracepciju.
porazavajuci podaci su ti sto statistike govore da 20% djece nisu djeca oceva iz braka nego sa strane...
Zasto roditi u Bosni ? Dabi mogli novi rat okrenuti jedni protiv drugih. U bosni je potrebno masovno iseljavanje i paliti sve za sobom. A ne stvarati.