Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa ovi naši nisu kadri ništa na vrijeme i kako bog zapovijeda uraditi. Gradonačelnik, hahahaha, redovno dobijem poriv za smijeh kada ga neko spomene. Šta je on uradio za ovaj grad? N i š t a! Pogledajte objekte po Baščaršiji, predivne stare dobre objekte u kojima su ,,uvalili, da tamo neki prodaju ćilimčine, u drugom objektu pored zlatarske ulice se proaje kinesko smeće i švercovanaa robe itd. Šteta što ovo par doniranih miliona za žičaru naši političari ne mogu prisvojiti. Halo 23 godine od rata dobiti toliku donaciju i ne biti u stanu napraiti jednu žičaru pa svatrno tako loše ne bi mogao vladati baš svako. Rijetki su to u stanju. Stidim ih se.
sutra da treba obnoviti tramvajsku prugu nasi idioti bi napravili problem sa imovinsko - pravnim odnosima, urbanistickim dozvolama qur.., palcima...
STARU MI SMO IONAKO SVE POLOVNO UVOZILI TRAMVAJE BUSOVE VOZOVE IMAMO DOBRIJE MAJSTORA DA RENOVIRAJU .
Što će netko dobre pare mahnut kad ovu doniranu žičaru na otpad odvuče ..???
A sta koci. . .sto kaze nas narod Svaki kurac koci. .eto sta koci
pisi propalo.
Neko ti daje pare, a ti ih ne znas iskoristit...samo u Bosni
" NEKO JE KLEPIO PARE, A OVI DRUGI NEZNAJU. pRVI NEKO NEĆE DA PRIZNA A ŽIČARA VEĆ TRUHLA I NIJE ZA UPOTREBU. LAKO JE ZNATI KO JE TADA BIO NA VLASTI!
A sto slagase i za polaznu i dolaznu stanicu... Ne znaju ni dje su.
KORUMPIRANA GRADSKA UPRAVA.
Koce, koce sigurno nisu u stanju "maznuti" lovu za zicaru, lopovi sve, nesposobnjakovici, uzas jedan.
problem u kriminalnog vlasti.
...biće ovo ko i sa muzejima. halabuka, ovo-ono...a kad se otvorilo, 2 ipo insana dnevno posjete. od toga 80% strani turisti.
šta znaju đikani sa sela koji su šljegli u grad čemu služi žičara
Yebo vas više žičara, ko da piramidu gradite nabijem vas!!!
Vala bas...
Žicaru treba raditi na potezu Hrasnica - Igman. To je interes Sarajeva, jer Sarajevo nije sa Igmana rušeno i paljeno, nego branjeno!