Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo i vama muslimanskim fasistima jedan slogan... SVI SMO MI TOPLA BRACA ZELENIH GACA! ps vidjeti pod MILE ZA DEBILE ok, jasno?
...cobane...brate,svaka cast !Ova tvoja pisanija mi vraca vjeru u ljude .
Sarajevo = Teheran, i sad najnovije utoka za teroriste iz Afganistana ! E pa sad bujrum moja\" braco\" da vidimo kakve sada muke moramo opet dozivit.
Interesantno da Sa-X, koji se zalaze za prava i slobode svih, podrzava misljenje osobe koji vjernice muslimanke naziva \"umotane hanume\"? Naravno radi se o ovom Besliji. Za mene bi bila uvreda da neko za casnu sestru kaze da je umotana. Ovo je isti onaj patern od Dana do SB-a, koji ove zene nazivaju buldozima, umotanim, u vrecama, itd. A prosipaju suplju o vehabijama koji tuku zene pred Akademijom?
Dilema koju imamo vise godina kada je Sarajevo u pitanju jeste da li je Sarajevo grad tolerancije, suzivota, razlicitosti, kakvim ga mi Sarajlije volimo predstavljati, ili se pretvorilo u muslimanski grad u kojem se sve podredjuje vjerskim pravilima, i zbog cega Sarajevo neki zlobnici vole nazivati Teheranom. Ja mislim da smo dana 24.09.2008. u vecernjim satima dobili odgovor. Vezano za temu, danas sam se zacudio kad sam saznao da vinovnici incidenta uopste nisu proslijedjeni iz policije tuzilastvu, u smislu da im se odredi, pa zatim od strane suda odredi pritvor. Mislim da svi osteceni trebaju svoje prijave predati direktno u tuzilastvo, a Helsinski komitet bi se kao relevantna institucija mogao angazovati da se po tim prijavama hitno postupi. U ovom slucaju je pocinjeno vise krivicnih djela, medju kojima ima i onih teskih, od kojeg bih ja kao najteze izdvojio razbojstvo nad taksistom i potom premlacivanje musterija uz sve detalje i pobude kao okolnosti tog djela koje ga cine krajnje brutalnim. Neke medije se moze prijaviti za podstrekavanje na ta djela, ali je problem odrediti na koje od ovih djela je bio usmjeren umisljaj podstrekaca, sto je od krucijalne vaznosti.
Zao mi je europejci, ali put u EU cemo ipak morati preci znojenjem od rada, ali ne znojenjem u krevetu! I da vam porucim, organizujete li ovu odvratnost za vrijeme katolickog ili pravoslavnog Bozica, gledat cete isti scenario! Bujrum....
sto to? jel to haram uzet lovu da bi se istuklo zenu? bojis se Allaha? boj se!
ALLAH UISTINU BRZO KAZNJAVA
ZA NEZNALICE: -\"HOMOSEXSUALIZAM (GRČKI, LATINSKI) PROTUPRIRODNA SPOLNA SKLONOST PREMA OSOBAMA ISTOG SPOLA. -ABNORMALNO SEXSUALNA OSOBA. RANIJE (TRBADIZAM, URINIZAM, PIGIZAM) BOLESNI (NAJČEŠĆE PSIHIČKI) POREMEĆAJ SKLONOSTI ISTOM SPOLU.\" IZVOR: BRATOLJUB KLAIĆ, RJEČNIK 1990 GOD. PRIMJEĆUJETE LI GODINU IZDANJA?? 1990!!! VIDITE DA JE YUGOSLAVIJA IMALA PRAVO OSTAVITI PEDERIZAM NA LISTI BOLESTI, PA TAKO IMA I BOSNA I HERCEGOVINA.
LJUDI, OSNIVA SE POKRET \"DRKAĐIJE BEZ GRANICA\" MI IMAMO PRAVO DRKATI NA JAVNIM MJESTIMA I U SVAKO DOBA DANA I NOĆI PROMOVISATI NAŠU SEKSUALNU ORJENTACIJU! NAŠI ARGUMENTI SU: 1- PUNOLJETNI SMO, 2- LJUDSKA PRAVA NA SEX ORJENTACIJU, 3- IZLOŽBE, FILMOVI I KULTURNA DOSTIGNUĆA \"SLOBODNIH DRKAĐIJA\" U ZADNJIH 10 GODINA. ZAHTJEVAMO OD KOLEGA IZ UDRUŽENJA QUEER DA NAS PODRŽE, A POSEBNO NAŠE PRAVO DA JAVNO DRKAMO I SKINEMO SE GOLI ISPRED DJEČIJEG OBDANIŠTA, JER JE PRIRODNO DA JE ČOVJEK POTPUNO GO, I PROTIVIMO SE HOMOFOBIJI. NAŠA PAROLA JE: -NEKA SLOBODA GOLE GUZICE ZAŽIVI U DEMOKRATIJI!
das ist Walter
samo da se pridružim podršci festivala i pravima svih građana moje zajednice i osudim vsaki cin nametanja svoje volje silom...
Sramota je za citavu drzavu da su se samo Vehabije stavile u nasu odbranu od pedera. Pa sta bi sa svim tim silnim navijacima, govorili su da ce sad svi biti zajedno, da ce svi u Sa da se bore protiv pedera, a ono samo 20 vehabija doslo, pa ce sad svi na njih udaraju. Ispade da svi ostali podrzavaju homice osim vehabija, ccc. Sramota!
Treba ih podrzati ali van BiH. Nema vise ko da glasa za SDP pa sada hoce pedere i lezbace da navuku za glasace
ma hajd sve to,ali vidite otkad oni e skidaju ovu kolumu sa naslovnice.ko biva nek je sto vise naroda procita ovo antiislamisticko dzubrivo.sa-x postaje sve vise orijentisan kao i pudlica im asim beslija.antiislamisticki.