Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjerena informacija: Glas srpski je objavio u srpskom programu radio televizije srpske, da će svesrpski narod republike srpske uskoro moci na srpskom jeziku i srpskom portalu bl-x.truć velicati srbe, srbiju i sve sto je srpsko, na srpski nacin kako to samo srbi znaju.
O kakva promašena poenta ... Pravi glupani ...
\"Ako nekoliko političara okupljenih danas na Butmiru donose sve važne odluke, građani pitaju zašto plaćaju 13 parlamenata u BiH trošeći na to 60 miliona KM godišnje\", ovo je kljucno Draga nasa MZ - recite brate da smo protektorat, pozivajte za stol desetak dvadeset ljudi koji ce vam pomagati u donosenju odluka, pa samo njih da placamo, a ne i hiljade \"parlamentaraca\" na svim nivoima, koji ne sluze nicemu ...
@glava sam nadimak ti govori o materi.......................... ergela je nažalost bila iza ograde baze
Materi paradirajte,konji komunalni!!!!
dobro placena parada jada
to ti kao ironican? bolje bi ti odgovaralo ime @tup tup ili @glup glup od svoje mahalske ogranicenosti ne mozes da vidis nista vise od tihica, covica i dodika, kao ni ovi kreteni - egzibicionisti
STRANCI SU KRIVI ZA SVE-JA KAD SE BA ZATVORIM U SVOJU MAHALU I NAPRAVIM VIRTUALNI DZEMAT KO MI STA MOZE-SAMO PAMETUJEM I SIRIM MIRUH BOSNE OKO SEBE PA ONDA STRMA NJIVA I SLJIVA PA ONDA KRAVA KOJA PASE-MA MILINA-AOVI STRANCI BI DA UVODE I NAMA I SRBIMA I HRVATIMA NEKAKVU ZAPADNU KULTURU-E PA NECE DA MOZE GOSPODO STRANI ELEMENTI.AKO SE KRADE IMA DA SE KRADE OD STRANE NAS SAMIH SEBE AKO SE LAZE IMA DA SAMI SEBE LAZEMO;UOSTALOM NAMA IZ SVA TRI PLEMENA JE DOBRO I OVAKO.DAJTE BRATE PARE ZA OBNAOVU I RAZGULITE ODAVDE DA SE VISE NE PATIMO.
RS + HercegBosna + IslamBosna = mirna Bosna
Ja sam prezadovoljan našim predstavnicima iz RS. Opet će glasati za njih. Od 1990. pa do danas nisu me iznevjerili.
Sve što je dobro za BiH loše je za normalne ljude
@mmm Bas tako, ali da stvar bude gora, udruzili su se sa stanovnicima Gornjih Celjiogovica koji su krivi za svo zlo koje nas je snaslo. Uvijek se nadje nekoili nesto da prikrije prave krivce. Umjesto ovih maski koje vidimo, prave maske bi bile Solana, Rehn, Bildt i ostali mesetari koji godinama mesetare uz pomoc domacih pomagaca (likovi na maskama) nasim zivotima, zviotima buducih generacija i sudbinom ove zemlje.
Za sve su krivi pederi pod vodstvom Elvisa Prislija i Merlin Monro.
Naravno da ovi nikada nece staviti klovnovske maske na glavu ni suprostaviti se npr. Anna Maria Corazzai koja je jucer kolektivno kaznila gradjane BiH, na nacin kojeg se ne bi postidjeli ni Hitlerovi vojnici, gurnuvsi nas jos dublje u geto, ali ne samo zato sto ih vecina ima hrvatske putovnice, vec iz cisto prakticnih, kako finansijskih, tako i politickih razloga. Zamazuju nam oci sa ovim domacim fasistima koji inace uzivaju ogromnu podrsku tzv. medjuanrodne zajednice ne samo 15 godina nakon rata, a samo iz razloga kako bi se prikrio pravi krivac i kako ne bi vidjeli da se propascu ove zemlje rukovodi prije svega iz nekih drugih centara moci (Brisel, Washington, Beograd) i da su domaci fasisti samo marionete na koncima koji se pokrecu iz tih centara. Simptomaticno je da se aktiviraju iskljucivo u situacijama kada se vrsi pritisak da se proguraju rjesenja koja se vec godinama pokusavaju progurati kroz parlament. Siguran sam da ce uskoro pisati \"ovaj clanak nije moguce komentirati\"
Ovaj članak nije moguće komentarisati.