Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Oćinski sud u Sarajevu" je odgodio....nego da je očinski, jer ova banda bbi poodavno već trebala da struže murijašku šerpu.
Po mom misljenju pravosudni sistem je rak rana BiH drustva ni granate ni bolesnici ni kriminalci nisu unistili drustvo koliko oni. Prvostepeni drugostepeni pa dok se ne izgubi papirologija i onda uslovna na uslovnu . Ako iko hoce ovoj drzavi pomoci nek ne salju ni krave ni traktore samo nam uredite pravosudni sistem da ovo bude drustvo ravnopravne sanse.
svakako mu je bolje u istraznom zatvoru nego na slobodi..nema vode, nema plate, nema sigurnosti, sve skupo...moras sam sebi kuhati, spremati,cistiti..u zatvoru to sve dobije djaba!?
Ovaj dođe ko Alibaba i 40 razbojnika al samo neka napredna verzija sa novijim patchom.
Ali će ga korumpirano SDA pravosuđe zaštititi jer im je opstrukcijama omogućio da prežive čitav mandat na vlasti. Tako da će ovo biti farsa. Osuda će biti uslovna, ako obet bude Predjsednik federacije i ponovo nezakonito pomiluje osuđenike i uzme mito za to, dobiće 6 mjeseci zatvora. Uslovno.
I gdje je tu Avdo Avdić?
Eto ti budimire koliko god odlagao stici ce te kazna... trunut ces u zatvori i neces docekati ziv slobodu.