Razmatrani unutarstranački izbori
0
Glavni odbor SDA razmatrao i pitanje katastra u RS-u
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je mogla biti funkcionalna u vsakom smislu samo u okviru SFRJ, posto je njezina proizvodnja, i kapaciteti uopc,e takva kakva jeste. No, sad je bara mala, a krokodila previse.
Najvažnija stvar o kojoj bi trebali raspravljati je ona narodna S KIM SI, TAKAV SI! Pošto je SDA u koaliciji s reketašima (Stranka za kumove, rodbinu i prijatelje), atentatorima i pljačkašima (Lojanovići) i fašistima koji u uredima drže biste Ante Pavelića (Hrvatska stranka poturica), onda se zna kakva je to stranka.