Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i narod će opet popušiti ovu priču ne bi li oni ponovo dobili dozvolu da nas ponovo zaduže i od tog iznosa uzeli procenat. naravno da će program zdušno podržati i ostale kriminalne stranke.
Braćo moja, lahko je zaključiti da su muslimani uvijek spremni govoriti ružno o muslimanima, vrlo rijetko će te čuti da nemusliman priča ružno o nemuslimanu, ma kakav on bio, zato, braćo moja, moramo se ujediniti zarad našeg spasa u našoj Bosni i Hercegovini, pomoći našoj braći u entitetu koji je nastao na kostima njihovih najmilijih i moraju da žive kod dušmana, moramo učiniti sve od bilo koje vrste napada. I love Allah the Most Merciful.
licemjeri, munafici govore ruzno o licemjerima, munaficima (i obrnuto)
Treba biti posten i realan super im je islo zaposljavanje u ovih ranijih 20 god, samo naprjed..........hahahahhahah joj nemozes vjerovat
HAHAHAHHAHAHHA joj suze me zalise, 100.000 radnih mjesta hahahahhahah nemaju da penzije podjele, hahahahah joj bice gutavo....
vidi frizure u halimovica, uspjelo presadjivanje
Kuće će biti od čokolade, a prozori od marmelade :D
a unutra bakača koja jede malu djecu
Da nije tragično bilo bi smiješno. Nakon 20 godina pljačke, nepotizma i svega najgoreg, sada bi zapošljavali. Možda, ali kod Turaka za 100KM! A tako će i biti, kad odeš na Ilidžu ko da si u Ankari. Šta ćeš, tako je to kad se previše pljačka i ništa ne poduzima.
eto ga ... bilo je samo pitanje dana kad će "stručnjaci" sjest i kad će doći bolji život :-(
sta im je ključ uspjeha? "u 2015 krašćemo 20% manje nego u prethodnim godinama" :)
Ključ je kupiti što više glasača sitnim ćarom, i onda vječno vladati tj. privatizovati BiH kao svoj posjed u stilu Egipatskih Faraona prije 3000 godina.
do sada im dobro ide po tom pitanju :) ma standardna šuplja i ubleharenje. Čut ćeš nakon sjednice fraze "smanjiti nezaposlenost, javnu potrošnju, zaduživanje za X%, povećati prihode, radna mjesta, izvoz itd. za Y%, itd itd" .......a nigdje konkretnog plana aktivnosti za svaki od ciljeva. A narod ko narod samo klima glavom jer ga je strah uzeti sudbinu u svoje ruke.