Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto g. premijeru vlada FBiH unistava Olovo oduzimajuci mu gazdovanje sumskim resursima, a to je jedina sansa tog naroda? Prica se da se u dolini Krivaje, sto zauzima dvje trecine teritorije, planira vodoakumulacija. Izgleda da se obara cijena imanja tesko stecenih i jos teze odbranjenih.
U zatvor majmune odvratni.. Na linč..
Ja bih prije rekao da zasjeda glavni odbor interesne grupacije koja se zove SDA.
zar se ne sudi ovom lopovu?
sad ste se sjetili...20 godina poslije dejtona
DOBRO STA SE OVDJE DEŠAVA??? ZAŠTO OVAJ LOPOV NIJE U ZATVORU. ODAVNO JE PROŠAO ROK OD KADA JE PODIGNUTA OPTUZNICA PROTIV NJEGA.. ZAŠTO LOPOV NIJE U ZATVORU???????????????
Ovi posli i bajke pricat,,,svasta...