Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balijanderi glasaju za sda jer sto,zato sto su se oni uhljebili i boli njih briga za druge nego za svoju guzicu,to se zove balijander.Sad lupajte mi minuse balijanderi
s obzirom na izbor ovih drugih nacionalnih, vjerskih stranaka koje služe same sebi što je već u proteklih 25 godina dokazano, jedina stranka koja se odrekla vlasti kada je pokušana da bude uvučena u korupciju i kriminal, a poštenje lidera ove stranke je dokazano samim tim što iza sebe nema poljine hills, al shiddi, pa se evo sada prelazi i na vojnu bolnicu, možda je problem u narodu što na vlasti voli lopove, prevarante i kriminalce, a treba dati šansu i drugim, ovim poštenim, pa bili oni i
Spiuni se uvlace u pro BIH stranke,Komsica u istinu treba zaobici na izborima ko iole ima pameti...
najveći dio špijuna je izbačen iz stranke - ovako ili onako. Sito i rešeto su bili izbori i borba za fotelje unutar stranke, a i po istitucijama. Čak i oni koji su se smjestili - sada su slobodnjaci. Ovom čistkom Željko je i nehotice otjerao laktaroše - koje i nije mislio da su takvi. Naravno!
Otvoreno drustvo DF - dobrodoslica za sve koji misle predsjednikovom glavom.
Član 2. 1. Naziv Stranke je „Demokratska fronta - Željko Komšić" (u daljem tekstu - Stranka). 2. Stranka se punim i skraćenim nazivom koristi i na ćiriličnom pismu. 3. Naziv Stranke na engleskom jeziku je „Democratic front - Željko Komšić". 4. Skraćeni naziv Stranke je „DF". 5. Stranka ima svojstvo pravnog lica. 6. Sjedište Stranke je u Sarajevu, ulica Saliha Udžvarlića br. 10. 7. Stranku zastupa i predstavlja predsjednik Stranke.
Yebale vas stranke koje u svom naslovu nose ime LIDERA... najveći mogući kretenluk....Pravite li stranku na 10 godina, do penzije, ili očekivanog životnog političkog ciklusa lidera ... Kakav blam, razočaranje i izdaja demokratije... Kako ćemo zvati stranku, kad taj lider ODE na bilo koji način.... PM...
Član 2. 1. Naziv Stranke je „Demokratska fronta - Željko Komšić" (u daljem tekstu - Stranka). 2. Stranka se punim i skraćenim nazivom koristi i na ćiriličnom pismu. 3. Naziv Stranke na engleskom jeziku je „Democratic front - Željko Komšić". 4. Skraćeni naziv Stranke je „DF". 5. Stranka ima svojstvo pravnog lica. 6. Sjedište Stranke je u Sarajevu, ulica Saliha Udžvarlića br. 10. 7. Stranku zastupa i predstavlja predsjednik Stranke.
Policijsko-vojna stranka...prvo MunirAlibasic,pa Sifet sad ovaj...nigdje politicara ni na mapi...pojesce ih lagumdjija ko keks...
Prije sam govorio da Zeljko propada jer je GLUPSON obicno... Pa on je propao ko kauch ... Gluplji su njegovi glasaci od sda ... O njegovim politickim vratolomijama ce sw dugo pricati . a bio je i hrvatski clan predsjednistva ... Jao cirkusa ,wtf ?!?!?
Nije lopov, neće treći entitet - hoće u EU, NATO! Tvoj šef je čova be koqe i nezna prije podne - šta popodne hoče!
ne ne ova Destruktivna fronta je bolja od najgledanije turske sapunice. Mene samo zanima do kada će Željko vjerovati patrioti Miletiću, valjda dok Miletić prvi put ne iznese svoje mišljenje s kojim se Željko neće složiti.
Poruka onima koji likuju nad DF-om - prihvatite sinoćnju pozivnicu Izetbegovića o nastavku maratona koji je SDA započela. Tek smo na 550.000 nezaposlenih, možemo mi bolje...
I DF pade na 15 bootova na Klix komentarima. Free fall to abyss. Nije da ih nešto pretjerano žalim. S BBDO is next. Zeleni pauk je ove već svario, ovi su na redu i već ih se uvija u mrežu.
*SBB d.o.o.
Zeleni pauk je smotao SBB, a obojicu Crna ustaška udovica!
mada je dobra stavka izbacio je onog konja suljgica ali zajebo je sebe dobio bi besplatno knjigu
propala stranka
mozda je mogao neki pjevac ili pjevacica veci je fol
bravar ti treba zeljko dosta ovih ofucanih imena
Pa tu je idejno možda velika falinka - previše je u stranci ljudi sa " diplomama" od Sokoca preko Travnika, Kiseljaka, Banja Luke do Mostara! Fali tu malo više radničke i farmerske pameti! Fali SRP I ČELIĆ na neki način! Previše je tu akademske priče!