Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U PM ove godine snijeg nas pravo iznenadi.
prava panorama, bilo bi zanimljivo vidjeti i jednu fotografiju iz trolebusa..
nek mu psuje.. i ja bi mu psovao. cigan mali ufatio psovat mrtve.. ja da sam bio na dzekinom mjestu slomio bi ga .. al\' sta ces, opet Dzeko djete iz kuce nece levata da zgazi pred rajom
pola sata čekanja autobusa za koševsko brdo po ovakvoj zimi, sramota i za grad i za gras. gras je jedno veliko smeće od preduzeća
ako je u Zagrebu zGRtalica...u Beogradu BgRtalica....onda je u Sarajevu SaGRtalica..... svako sa i pametan pravi ....
e vala izmisljas,,,,fakat si pretjerao...dajte malo se uozbiljite, vidite koliko pada, ne moze to niko ocistit, realno moglo bi da svaka ulica ima svoju grtalicu...e tad bi bas svaka ulica bila cista, al to je prosto ne moguce... uzivajte u ljepotama snijega...bas je divno...bijelo sve... :)))
Kakvo ba komunalno dva puta prolaze kroz ulicu i svira ceka da mu neko da cenera a nece da spusti kasiku da ocisti!
Hvala Sa-x za slikee ....malo ste dusu napunili
Slike katastrofa. Samo je jedna dobra. Ona gdje su se svi sakrili da ih auto ne poprska. Fotografe trebao si otići u Velešiće da vidiš sibira i kako je oćišćeno. Ovo je sasvim prihvatljivo.
jutros sam vozio 45 minuta od OMV u barama do dzamije na kobiljoj glavi jer nasu zimsku sluzbu redovno iznenade padavine u decembru, januaru, ...
Mislim da su ulice sasvim primjereno ociscene za grad koji je sa 80% povrsine na brdima, na 500+ metara nadmorske visine, u decembru, nakon 24 sata snijega.
@svonk - ja sam u centru grada i poprilicno je cisto, naravno da uvijek moze bolje tj biti cisce, ali sam takodjer naglasila da snijeg pada 24h neprestano, i definitivno ne mogu sve stici, nas grad nema ni toliko grtalica, nazalost...al dajte malo sabura, strpljenja...danas sam vidjela i cula milion grtalica, to znaci da rade, da ne sjede....nije im lahko radit cijelu noc, i opet dan, nema ni toliko zaposlenih....a vala iskreno nije ni snijeg tako veliki da se toliko zalite...hajd uzivajte :))) lijepe zimske radosti kome sve ovo smeta nek se seji juznije :)))
Snijeg u decembru opet iznenadio
.. a sto ga ciste? Ja bih predlozio da se oni Ajnadzicevi topovi postave na tram stanicama i da se grad dodatno osnjezuje. Onda malo ratracima po gradu i padinskim prilazima gradu i eto ti... hos slalom opalis gore od Podhrastova dole do predsjednistva... hos spust ides kasarna Jajce pa moze do Ilidze skroz.. super G moze kud\' god hoces. Ih, al\' se niz Drvarsku nekad picilo.
saro...pa gdje ti živiš...\"gradski saobracaj radi, trotoari relativno cisti\"....tebi izgleda napadalo u glavi pa ne vidiš dobro..... katastrofa, sramota....nevjerovatno da nisu u stanju očistiti ulice....ugroženi su životi ljudi i onih koji su vozači i onih koji su pješaci..... zimska služba- SRAMOTA!