Trenutno boravi u Ljubuškom
0
Glavaš podnio zahtjev za dobijanje lične karte
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ne varam, taj tvoj maloumni hamdo tigar, bio je, jadnik, los djak u srednjoj, jedva se provlacio...eto vama \"heroja\", budale...to je ulicni miljo, to sto ti pominjes, u neka vremena su se takvi izbjegavali u sirokom luku...toliko.A sto se tice \"predratne inflacije\", cisto sumnjam da je izazvana agrokomercom, ahahaha...koji neznalice, gdje jedna firma moze izazvati inflaciju, ne cini jedna lasta proljece, to vam je garant alijina propaganda! I znas sta? E, a dudak ti je pravi kriminalac, a on na slobodi...vise zla napravio od babe, sigurno.
9019 nakon procitanog clanka, pa svih komentara, ovo je sa cim si izasao. bas si mi pametan. da nisi od onih autonomasa sto su pucali protiv bh army, pravili dogovore sa onim zlocincima iz srbije. sada imas malo vise ovdje komentara, mozes pogledati koga ces ispraviti sto tipkaju ( neznam ovako, a treba li bi ne znam i tako sl ).
kakvi se ljudi petljaju u krajiska posla, nemate pojma a branite izdajice poput krvnika abdica...zao mi je ove drzave! ma znate sta, i treba krajina biti autnomna pokrajina! Mi nikad od sarajeva nista dobro nismo dobili! uvijk nas izbjegavate, pa kako vas vise nije ni stid da takvo sto govorite? Al\' pazite, Bihac je posjetio predsjednik Hrvatske i gradonacelnik Zagreba a nasi tj. vasi politicari ne mogu naci vremena za takvo sto! Ja kao Biscanin bi zelio da Bihac ne bude sluga sarajevu! Bihac je nekoc bio i glavni grad Hrvatske, i mislim da bi bilo najpametnije da postanemo ponovo hrvatski grad, da predstavljamo muslimane u Hrvatskoj...Jedino sto ja volim od BiH je nogometnu reprezentaciju, ali eto ni njih nema u Bihacu....
@a: Jedan veliki pozdrav i Buzima :) ...
ej slusaj j.e.b.e.m ti familiju glupu, ja sam krajsnik, BISCANIN, a sad da te naucim ko su pravi heroji rata! JESI LI IKAD CUO ZA DUDAKA, I HAMDU TIGRA? znam, sad je tigar kriminalac veliki, ali u ratu vidi ko je sta radio, babo DABOGDA GA S.I.L.O.V.A.L.I U ZATVORU SVAKI DAN JE OSNOVAO AUTONOMNU POKRAJINU SRPSKA KRAJNA, U.B..I.J.A.O BOSNJAKE I BIO VELIKI PRIJATELJ C.E.T.N.I.C.I.M.A!!!!!!!!! NAUCI SE MALO!!!!!!! JOS NESTO, AKO SE IKO SJECA PREDRATNE INFLUACIJE IZAZVANE AGROKOMERCOM....ETO TI BABE J.E.B.O TE ON U USTA!!!!!!! A KO JE KRIV, ZBOG OPSADE BIHACA?????? DUDAK?????? FIKRET ABDIC TI JE GORI I OD MILOSEVICA I KARADZICA I MLADICA I TUDJMANA!!! ON JE IZDAJICA!!!!!!!! A KOLIKO VIDIM TI NISI KRAJSINK, ZATO U.M.U.K.N.I!!!!!!!!
nad neretvom sunce svice dobro doso predsjednice
Ustasu u zatvor !!
WELCOME !!!! Hajd na kafu-.- Vutrasi!!!
alo, ja se zovem Todor ! Todor Abdic ! pozdrav od mene svim mojim vjernim pristalicama ! Legija kume moj pozdrav i tebi, izdrzi !! i neka moj brat Milan Martic pociva u miru ! S´vjerom u Boga, za krst casni i slobodu zlatnu, voli Vas Vas Todor Abdic !
Kaze jedan sa strane: \"Gdje je Glaso\"? \"Jel to sad u kamenjaru, dole? Gore mu je nego u zatvoru...\" Sve otislo u hajduke...hajde, Bosna je i nastala tako, Balkanska Australija...od odbjeglih, od osudjenih, od bjegunaca od ovog i onog. Nego, samo vam on fali da vam popravi prosjek...masalah...djah ova granica, djah ona, ovaj trn, onaj trn...hajducija u krvi.
Cuj, babo izdao krajisnike??? Prvi put cujem!!! Bogme su oni za njegove vladavine dobro zivjeli. Nego, prekinuli ga, nije on kriv.
Znas sta? I ja mislim da vi nemate dobrih postova, cak naprotiv. A sto ga hvalim? Pa, vidis, jednom davno, posvadjah se sa jednim mladim tipom, bas oko Abdica. nekada ste za njega bili spremni u vatru i vodu. Tad mu se sudilo za privredni kriminal, jer je, navodno, osnovao svoje carstvo tako sto je ukrao pare od drzave Jugoslavije. Medjutim, nikog nije bilo briga, narocito ne narod iz onog kraja kom je on donio prosperitet, posao, asfalt...tako da su mu crveni tepih donijeli pred sud. A vi sada po vasim politicarima pljujete jer vam nisu dali ni donijeli nista. Elem, znam koliko je bio omiljen. Vi ste zaboravili, ja nisam. Ja se ne mijenjam tako lako kao vi, preko noci. Znam samo da je on u jednom momentu bio na dobrom putu da poradi na ekonomji a mozda i politici. Dosli divlji, istjerali pitome, neko ga nagovorio, maltene su ga lovili tamo vasi sda dok mu nisu oteli glasove i vlast, nasankali ga. Navukli ga na tanak led, bas i mene zanima na sta je on pao, na koju pricu.
@a HEJ _P.A.P.A.K, DE BA NEMOJ SVIHU TI PRIČAT NEKE STVARI KAD NEMAŠ POJMA KO JE FIKRET ABDIĆ- ZLO.ČINAC I FA.ŠISTIČKI SLUGA, ISTI JE KO I Č.ETNICI KOJI SU LIZALI GU.JCE HITLERU!!! ;-) DRAGO DIJETE, FIKRET ABDIĆ JE ORGANIZOVAO KL.AONICU ZA SVOJ NAROD. EVO, NEĆU REĆI MUSLIMANIMA ILI BOŠNJACIMA, JEDNOSTAVNO, IZDAO JE SVOJE KRAJIŠNIKE, Đ.U.B.R.E_ R.E.T.A.R.D.I.R.A.N.O!!! A DA JE PUSTIO DA ARKAN-KRKAKNOVE HORDE MONSTRUMA (NARAVNO, POTPOMOGNUTE ORUŽJEM JNA KOJE SMO SVI KUPOVALI, A NE SAMO SRBIJA, A OVAKO SU PRAVI JADNICI BILI) ZAVRŠE UBI.JANJE BIHAĆA, POSLIJE TOGA BI ON POROKO I KLADUŠANE I OSTALI DIO ZAPADNE BOSNE, JER ČETNIK JE ČETNIK, A SA FAŠ.ISTIMA NEMA SARADNJE, JER ČE.TNICI SU I ROĐENE MAJKE PRODALI U 2. SVJETSKOM RATU. UGLAVNOM, REPUBLIKA HRVATSKA JE HVALA BOGU OSLOBODILA 100% SVOJU TERITORIJU, I STARI HRVATSKI GRAD KNIN, JUNAČKOM AKCIJOM \"OLUJA\"!!! KAKVI SU ČE.TNICI _P.I.Z.D.U.R.I.N.E_ I JADNICI, VIDJELO SE KAD JE \"OLUJA\" SUKNULA!!! ;-)
Sve je ovo cirkus djeco moja draga. Zasto ne raspisu Interpol potjernicu i Bosna ga mora izruciti. Kako smo one majmune od alziraca izrucili tako moremo i ovog glavonju - zlocinca. Druge se igre igraju, hrvatska nece ustvari da mu sudi zato mu ga je i pustila. Ne budite naivni kad ste vec svi tako glupi.
Ne znam samo zasto donose presude hrvatima i srbima kada oni samo predju granicu i eto slobode. Kakva je to pravda za sve?