Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceric je kralj ovim kvazi politicarima moze ih vodat za nosice ko kerove.
Đevrasim hd.... Jednom nogom u grobu ali hoce vlast jbt prokleti ljudski (s)tvor
...PREMA PRVIM INFORMACIJAMA KOJE BI ŠIRA JAVNOST TREBALA ZNATI SLIJEDI DA JE OGROMNO RASPOLOŽENJE ZA SDP I TO ZBOG INFORMACIJE KOJU JE LAGUMDŽIJA DAO U JAVNOST NEKU NOĆ OKO DIJELJENJA BIH....NAROD JE KONAČNO SHVATIO I OVO JE DOKAZ...SAMO ŽELIMO VIŠE UJEDINJENJA I TO TIPA ONOG KOJI NAS JE ZADESIO TOKOM POPLAVA...SVI ZAJEDNO I UJEDINJENI NAPRIJED SAMO NAPRIJED...HVALA VAM DOBRI NARODE ŠTO STE ODLUČILI PRUŽITI PODRŠKU I OVAJ PUT OMLADINI BIH DA STANE NA SVOJE NOGE....ŠIRITE ISTINU...
Zanimljivo, skoro pa interesantno!
Ukupno 289 ljudi u skupštinama kantona, neka je prosječna plata zastupnika u kantonalnim skupštinama recimo 1500 KM (možda je i više ko će znati) mjesečno, ukupni izdaci države na ime njihovih plata iznosi 433500 KM mjesečno na godišnjem planu to premašuje iznos od 5,2 miliona KM....pametnom dosta!!
Onako realno nije idealan ali je najbolji ispred Bošnjačkih kadnidata i generlano za Bošnjake...covjek koji je zasluzan za obiljezavanje 11-tog jula kao dana genocida u srebrenici dok se neki njegovi protukandidati nisu udostojili ni da odu u Potočare..Čovjek koji uživa veliko poštovanje kod stranih državnika i na istoku i na zapadu...proguglajte prije nego počnete osuđivati neke stvari.
@andres_iniesta Tako je! U medžlis kojem pripadam, nikad nije ni provirio za svog mandata. Najomiljenija mu je destinacija bila S.Arabija. Zna on gdje je lova.
Bakir žuti-babin sin,pokro milijarde donacija poslije rata i dan danas krade,
I ja sam glasala za njega
Ceric all in
Nisam ni znao da je Ceric ozenjen.
ne volim se rugat fizickim nedostacima, ali fakat..ovaj sin mu je pravi kreten...i ono sluzbenik u islamskoj zajednici...????
taj je barem njegov, ciji li je ovaj garavi
garavi je od naibu rejsa...on ga je zabijo i sa 60