Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj je neunistiv. Ja sam mislio da je on otisao konacno raditi ali jok. On nam jos stosta treba objasniti.
Halid u poslaničkoj fotelji otkako ja znam za sebe. A nije baš da sam u nekom cvijetu mladosti.
Po struci je ljekar - ginekolog. Nikada se time nije, izgleda, ozbiljno bavio. Mnogo mu je lakše ovo što radi zadnih 17 godina (znam ga sa TV-a od 1998. god.)
Ti si Halide (ameba) bosanska....,toliko si poznat i priznat medju Bosnjacima koji su protjerani sa pola teritorije BiH...!
To je taj koji je kmecao Aliji i govorio mu prije Dejtona :Potpisuj Alija taman da je ko avlija,kako je zaprilicilo sta rade cete ,bice im ko avlija (SDA) smradovi..!
_"Genjac: Šta je sa smještajem institucija BiH?" Vas ne treba smjestiti, nego izmjestiti iz svih državnih institucija!!!