Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kardinala je branio reis Kavazović. Šta kaže na to Genjac? Svake godine budei i hodža na Blajburgu i uči dovu za pobijene Mudlimane.
Sa vjerske strange je možda upravu ali sa političke nije.
Crkva ni Vlada Austrije nije zabranila Misu u Bleiburgu niti ce je ikad zabranit, vi sto ne razumijete ili necete to je vas problem i frustracija gladi. Austrija je zabranila veliko okupljanje sa obiljezjima NDH sto su i upravu 100%, a Mise i obilhezavanje za neduzne zrtve tog vremena nikad nece i nisu zabranjene. Uzivajtw u izobilju i raskosi dobrog zivota u BiH . Ha haaaaaa
svaka cast zastupnici Zovko za sirenje istine o ugrozavanju vjerske slobode katolika u BiH
bla bla bla bla bla...ovo pismo ce neprocitano zavrsiti u smecu
Kenjac se pravi naivan ko francuska sobarica. Kao kako to da se nisu zalili prošle godine. Gazda Austrijanac rekao prošle godine i to je tako, Kenjac.
Čitav radni vijek lik parlamentarac. Zašto bi njemu bilo u interesu da išta promijeni u BiH? Njemu i sličnima
Najjace mi sto su Tompsonu zabranili da pjeva u Mariboru a kad se zalio sudu,odgovororili mu na 100 strana,sve o ustaskom pokretu i njegovim pjesmama😂
@nepogodan66 Edukovali retarda.
Savjet za gospodina Genjca - molim vas šutite i uzimajte i dalje platu u parlamentu od 6 milja, nema potrebe da išta komentarišete. Hvala.
Jbo ti mater lažljivu, nije Austrija zabranila misu nego obilježja. Gdje si ti u katedrali vidio obilježja. Ovo je politikantstvo političkog Sarajeva. Vrlo dobro se zna za rezolucije o osudi svih totalitarnih režima, pa tako ustaškog ali i komunističkog.
Pa nije sad bilo nikakvog obilježja jervsu nisu dali ljudima da dođu. Da jesu, vidio bi ti ustaškog orgijajanja.
Hajde vise s tom misom. Svi smo vidjeli da ima dosta partizana,antifasista. Igralo se kozaracko kolo. Sve smo vidjeli. Mi i jesmo u vremenu drugog svjetskog rata. Samo sto je sad mrznja veca.
Genjac, drzi se gibekologije bgt
Zar je i ovaj nesto rekao ili napisao za 30 godina. Ma ljudi moji jeli to moguce sto bi reko pokojni Mladen Delic.
Ovaj uhljup je gotovo 9000 dana parlamentarac! Tebi ne vjerujem kad bi reko da je mlijeko nijelo!
Nije lako kenjcu
Ginekolog je očito propustio: PULJIĆ O HAJCI Na ulicama svećenicima i časnim sestrama dovikuju da su ustaše, Hrvate u Sarajevu pitaju: Što vi još radite ovdje?
Iz ovoga je jasno da SDA samo ide na to da "prca" svog koalicionog partnera - HDZ. Govore kako su u protestima učestvovali pripadnici Jeverejske zajednice, pripadnici Pravoslavne crkve, a nigdje ne spominje činjenicu da IZ nije osudila održavanje mise. Čak i Izrael spominju samo da bi se dodvorili Evropi, haha.