Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka bolan pusti ih trebali smo s njima ostati u Srboslaviji sad mi žao što nismo
babetino srpska smrdljiva proso ti je dan svetog klanja crvenih jaja pa si dosla pokazivat svoju veliku kulturu srpskog primitizma???sarajevo x providni ste, kad ostavljate ovakve uvrijedljive poruke protiv muslimana znaci da neko iz vaseg portala pise ovakve bljuvotine i prosipa rasizam i srpski fasizam!!!
ima samo jedno krme najvece i nakrvavije na svijetu a to si ti krme srpsko!!!ti nisi dostojan ni ocistit cipele ovom gospodinu , ti obicni smrdljivi primitivcu sumarski srpski divljaku!!!
Kako je svinja postala sveta zivotinja za Muslimane? Prije mnogo vjekova... negdje na Bliskom Istoku rodjeno je jedno mnogo mnogo prozdrljivo prase. Toliko je voljelo jesti sve i svasta da su ga svi zvali Ala. Na njegovom krmecem jelovniku bilo je svega, od splacine, otpadaka, zivotinjskog izmeta i lesina. Kada je napunilo 3 godine, ovo prozdrljivo svinjce imalo je cak 2 tone. Tezina je rasla nevjerovatnom brzinom pa je u 4-oj godini tezilo rekordnih 5 tona. Onda se desio bum!!!!!! Prasetu je pukao naduvani stomak... Onda su se sva gladna krmad okupila i nahranila od njegovih ostataka. To prase je ubrzo proglaseno svecem, a njegovo ime Ala preraslo je u Alah. To je zapravo Alah koga muslimanska KRMAD i dan danas slave.
sabahajrla nele opet naheren usto od čega ti je to ne radi čuna više probaj meda i orasa
Svaka cast samo dolazite pomoc nasu Bosnu i Hercegovinu!!! Svaka cast Harisu Silajdzicu, kad nece EU-a da investirau BiH-i onda dovedite one koji hoce!Srbija i vuk jeremije dan i noc vise po svim msulimanskim drzavama za investicije u srbiji i lize i ljubi ruke da ne priznaju Kosovo...