Komentari (366)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo Bakir naručio tekst?!?!? Bakir je dokrajčio BiH zapamtite to...nije to ni Dodik ni Čović već Bakir!!!
Jest, Čović i Dodik su za jedinstvenu i nedjeljivu BiH.
slušaj gluppane...Srbija i Hrvatska (Srbi i Hrvati) pokušavaju 1000 godina da uzmu ovaj prostor ili tj. da ga podijele...to nikad nisu odustali pa čak ni za vrijeme SFRJ ali vaš idiott od lidera kojem je babo Alija sve omogućio u životu pa i to da ga naslijedi nikad nijedan potez u životu nije povukao kako treba..pazi NIJEDAN...tako da je samo misterija da li je zaista toliki idiott ili je to radio svjesno?!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bošnjak sam i vrlo dobro znam naše mane. Najveći naši neprijatelji smo mi sami. Da bi se dodvorili nekome za sitne ili velike interese, spremni smo jednako ismijavati i izdati sopstveni narod.
Bosna Alija SDA do mezara
E cuj onog glupana gore da je Bakir narucio tekst. Novinari au u strahu da ne mogu nijedan propatriotski tekst napisati, vec da svi moraju biti u Nenadovom fazonu. Fuj bagro
Klixsce Bosna se nije raspala jer to nedaju njezini patrioti i zbog toga se sve radi da nestane naroda njenog i najbrojnijeg.Vi ste u zlizbi istih jer ne dozvoljavate istinske i prave komentare da se pisu na vasom portalu.Cilj je nestanak Bosnjaka niste isli u dublju analizu ,pozdrav za izdajnicko Sarajevo.
"Džemaludin Latić, jedan od vodećih bošnjačkih intelektualaca decenijama" ????????????????
Aljo stara lija samo se prodo narodu jadnom i eto sad nas ima od masrika do magriba a kakir dovrsava njegov poso
Jedina krivica Alijina je sto je mogao zaustaviti rat na samom početku kad je prihvatio pa odbio Kutiljerov plan.
E ko su nasi intelektualci i kako vide Bosnu e cudo smo i do sad opstali.
latic zafrkan ha, srbin pravi
Svaka čast za tekst
Poslije rata Alija je govorio tkz. RS i da je to privremeno, znajući da je potpisao taj naziv da ne bi bio pometen sa političke scene zajedno sa svim SDA lopovima.znali su da će velike pare doći za obnovu zemlje i tu priliku nisu mogli propustiti.selam
Vi iz kliksa ste zaista nisko spali! Na stranu o tome da li neko voli ili ne voli; slaze se ili ne slaze sa politikom Alije Izetbegovica, ali ovaj tekst je vise nego pristrasan i ocito da je novinar simpatizer SDA...
Novinar je napisao kako jeste,sto svi sute godinama a sad kao sve znaju
Kako se intelektualno razvijamo,ne bi me čudilo da neke buduće generacije Bošnjaka ne počnu pričati da smo mi sami sa sobom ratovali,i međusobno se ubijali..Nee,mi smo prekucali ono "glupi Bosanac",mi smo sada "glup toliko da boli Bosanac"..
Ko je naredio Atentat na Generala Sefera Halilovica Armijskog generala tada ko je jedini to mogao narediti, odobriti ili precutno dopustiti da se izvrse pored ovog i ostala teska politicka ubistva mogao je iskljucivo tadasnji predsjednik drzave Alija Izetbegovic i njegovi najblizi saradnici a Ševe su naravno izvrsioci na terenu!!!!
Istina boli!
Ono najbitnije Kako bolan možeš potpisati nešto što se zove Republika Srpska, kako
Crni Alija šta nam napravi.
Alija je bio ratni zločinac to dobro zna svako na ovom prostoru i šire, spasilo ga samo to sto je umro