Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da se neko konacno sjetio da okupi generale Armije RBiH i nakon toliko vremena oda im pocast za odbranu nase domovine od agresova. Hvala Bakire!
Za nas je najbolje da pobedi SDA i Bakir
Ја и моји ђенерали смо свиме срцем уз СДА и Бакира (зивио Сулејман Тихиц)
Poka_kim ti se na te tvoje generale. Eno onog krmka od Rasima Delica, koji je po zanimanju babin sin kao i ti, zaposlili ste u agenciji za zaposljavanje pa sad uzima po 5000 maraka po Visokom da zaposli necije dijete u onim naplatnim kocicama na autoputu. Za ovo ste se vi i borili mamu vam izdajnicku i hohstaplersku!!!
@bb: Ne smiju da ga spuste dolje u narod. On se bolje osjeća gore, sa svojim generalima;)
Cestitke marketinskoj redakciji Sarajevo-X, dobro su prodali prostor Bakiru. Ja bi mu ponudio da se nekako uvuce u background texta ovako se bas i ne vidi dobro... tako da mu se uzme jos para.
Niste vi SDA branili BiH vec Narod Bosne i Hercegovine, Kokosari jedni, a onaj klempo mali nek se ide facat pecata i maticnog ureda pa tamo makar ce raditi svoj posao vidi se da mu ne ide u politici, glup je ko tocak.
ovaj sto napada porodicu verovatno je lagumdzijino smece nemoj na porodicu udarati konjino..i vidi je li se lagumdzijina cerka cistila some jedan....i kada i sa kim...
Bakire,gotovo je gotovo nemaš teorijske šanse a ni SDA.....poslednji udarac je zadao Teletabis u 60 minuta i tebi i tvojoj stranci....
jedu li bar ti generali zlatnim kasikama koje nam obaca tvoj babo bakire?
Izmetu jedan,zaboravio si napumenat,da vam je šef SDA za Hercegovinu širio informacije da je 41.brigada i sve ostale brigade,extremi stička,da maltretiramo HR populaciju i koješta,a jedini je imo tel vezu sa Babom ti rahmetli.Pa kad je bilo šta je bilo,osvano čojek u stožeru kod komšija,pio kafu sa Poharom,Abdićem i ostalim izmetima...e to su kadrovi SDA,u sto vira za sto lira.A onaj komad vilajeta,odbranili su pravi rodoljubi,velik broj jih pogibe,ali ništa ne boli ko Dreković,što ga Krajišnici istjeraše,vi ga namjestište,pa izgibe ona mladost,a Drekovića u gepeku prevezli na Igman,da ga ne linčuju,Junačinu,da bi jutros BRE,bio vladar GRAS-a.Svaka čast,završiš akademiju za kopnenu vojsku.masa prekomandi,i onda si šef GRAS-a...to je samo komadić u ukupnom mozaiku svinjarija SDA.
Bakirova Jasmina se udara u pakaš i fuksa je kakve nema
Japanc, ne slepaj miseve uz heroja Alagica!
GDJETIJE SEAD REKIC BAKIRE , JARAN TVOJ NAJBOLJI
Generali su Sefer Halilović, Atif Dudaković i Mehmed Alagić. Ko te od njih podržava. Ramiz Dreković - UBICA NAŠIH SINOVA. Majmune jedan, šta pišeš. Atif Dudaković je najuspješniji i podržao je Harisa Silajdžića, tako ćemo i imi. Bakire povuci kandidaturu.