Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u udruženom zločinačkom poduhvatu s ciljem da se osoblje UN-a uzme za taoce kako bi prisilili NATO da se uzdrži od zračnih napada na vojne ciljeve. Kakva je ovo glupost? Možda, zločinački poduhvat da se spriječi bombardovanje sopstvenih vojnih položaja, ili zločinački poduhvat da se obori koji NATO avion?
Po zakljuccima ovog pametnjakovica (generala), srpske vojne strukture nisu smjele da sradjuju sa politickim strukturama vlasti. Mislim da su i muslimanske tzv. vojne strukture saradjivale sa muslimanskom tzv. politickim strukturama, sto ne ide jedno bez drugog. Ovakva zapazanja moze samo budala da iznese u korist optuznice.
i on jos uvijek nekakav heroj u visi po nekakvim kucnim zidovima... Svaka vam cast, vjerni ste nema sta!
ja sam pucao sam na sebe i palio gume po Sarajevu citav rat.