Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mladi, mozete slobodno reci da ste se rodili u vrijeme apsolutno nicega ! ( dobrog ! ) i izadjite na izbore i glasajte za koga hocete samo nek nisu trenutni lideri ili prekrizite list .
Budite kreativni na listicu, mozda izadjete na klixu :D
:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba prvo ukinuti tri konstutivna naroda, jer mi ovde zivimo kao drzavljani Bosne i Hercegovine a ne hrvatske i srbije. Uredu da se narod dijeli po religijskim uvjerenjima al nije ovo nicije niti srpsko niti hrvatsko niti tursko ovo je zemlja Bosanaca i Hercegovaca. Kada se bude birao jedan presjednik tek onda cemo moci da zivimo normalno u jednoj normalnoj drzavi sve ostalo su nametnute lazi i bolesti lopovskog i trenutnog sistema koji vlada Bosnom i Hercegovinom, jer radi Ministara i njihovih do rodjaka i familije mnogobrojne mi zivimo na ivici bez posla, bez nade, bez buducnosti. Zato ja glasam prvi za onoga ko uvede ovaj sistem jedna drzava jedan predsjednik jedan narod Bosna i Hercegovina....
Radi se o razlicitim politickim ciljevima. Zato BiH ne moze biti unitarna. Kreni od sebe-unitarizacijom bi samo muslimani imali vlast, jer nijedan musliman nece glasati ya katolike i pravoslavce iako ce tvrditi drugaciji. Bosnjaci bi tu priliku iskoristili da sve potcine sebi. Mozes pricati sta hoces, ali tako je. Mozda ti nisi takav, ali vecina jeste.
Dragi mladi, Politički DIRIGENTI današnjice PRIŽELJKUJU da NE IZAĐETE na IZBORE. IZAĐITE i POREMETITE njihove izborne KALKULACIJE.
Brojanje glasova u ovoj zemlji imaju velike propuste, svjedok sam toga. Ove generacije 1995.godista, pa oni apsolutno nista ne znaju o zivotu, najnakaradniji sistem obrazovanja u Evropi ih je ucinio totalnim degenericima. Fb ih je napravio ped.erima, i zakrzljalim osobama kojima je motorika kao u puza, roditelji su im prenijeli jako losa iskustva, i kad sve saberes mozda je i bolje sto ne glasaju, jer u tom slucaju njihovi izmanipulirani mozgovi mogu samo doprinjeti produbljivanju stanja u kojemu se nalazi ova zemlja.
ko vas jebe zasto,, kad zavrsite skolu nece vi imati ni raditi za koga, a kamoli glasati,,,
Demokratija je proces. Ja sam evo na proslim opcim izborima prvi put izasao i glasao za "drzavu za covjeka" i zezno se, zato necu ovaj put i tako. Svi su oni u pet deka ali svi neka znaju da ima neka osoba iz tog broja kad se zavrse izbori a ta osoba odlucuje da li ce opet isto glasati sljedeci put.
e sada smo u jos vecoj gabuli :(
e baš ovi mladi glasači će još više izdići nacionalne stranke, tako je to kod nas sve naopako.
Glasajte mladi, vi bi bar trebalo da ste neopterećeni. Boli vas neka stvar za nacionalizam, Aliju, Franju i Slobodana. Imate sve preduslove da glasate za socijaldemokratiju i prekinete iživljavanje nacionalista iz SDA, SBB-a, HDZ-a, SDS-a, SNSD-a, vjerskih organizacija, da zaustavite dijeljenje djece u školama, uskraćivanje prava da uče svoj jezik i da se slobodno kreću po svojoj zemlji. Ja zaista vjerujem u mlade ljude i zato idemo skupa i ujedinjeni!
Mladi, divni, pametni samo ne i hrabri. Predali se odmah! Molim vas kao boga glasajte na izborima. Nemojte praviti nevazece listice, jer ce opet ostati isti na valsti. Mozete li sta promijeniti?? AKo mislite da mozete ili mislite da ne mozete - u Pravu ste !
Ja doso da provjerim radi li mi account
Glasajte za Sejdica Fincija,taj kandidat ima dobar program!
Koliko se stranaka.nakotilo izgleda da svaka kuca u BiH posjeduje nekoga u nekoj stranci.........Mozda u buducnosti ce se moci kada se ide u goste ili na slave ili na vjencanja umjesto poklona,poklanjati glas ili razmenjvati glasanja stranaka hahahhahah
džba kad je 95% te omladine prodalo svoje glasove
Ma ne znaju oni gdje se nalaze,sta kaze korumpirani tata tako ce oni da odluce
Sta reci https://www.youtube.com/watch?v=qiGk20X2zpQ
Iskreno, na njihovom mjestu bi gledao kako da odem odavde i da vani zivim ko covjek, a ne da budem taoc nesposobnih politicara i zivim kao pas.
Problem je u nama samima