Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će opet ljudi uzimati po sedmero djece da bi dobili naknade, a ta će djeca biti gladna i bosa, kao prije par godina.
Bravo ministre, svaka vam cast... Definitivno je ova vlada pokazala kako se moze dobro raditi kad se hoce, kako se moze napredovati, a ne nazadovati kao sto smo nazadovali zbog zelene bande 20godina...
Moj Garibija, sad će od januara opet uštede vezivanjem djece za radijatore. Ne beri brigu. Noooroooood znooooo!
Podržavam, treba uvesti i naknadu za roditelje koji su staratelji svojoj djeci. jer zbog prirode njihove bolesti nisu u mogućnosti raditi.
@Tisibiovelik Moj Garibija, sad će od januara opet uštede vezivanjem djece za radijatore. Ne beri brigu. Noooroooood znooooo!
@Tisibiovelik Uz naknadu im treba penziono i zdravstveno osiguranje.
Sad ce to sve SDA da ukine!!
@šnalica Moj Garibija, sad će od januara opet uštede vezivanjem djece za radijatore. Ne beri brigu. Noooroooood znooooo!
Bravo ministre. Glavu gore i setajte ponosnom svojim gradom.
Za razliku od onih jada (papaka), od kojih prijatelji i familja okrecu glavu, Vi s ponosom hodajte ovim gradom. Vjerovatno su papci skontali, da je ovo zadnja prilika da sa sda odrade lopovluka, jer ih od iducih izbora nema ni na mapi u KS i šire. El Fatiha za sbb, df i sda.. Without hallal-osum.
@Husei-Kapetan Moj Garibija, sad će od januara opet uštede vezivanjem djece za radijatore. Ne beri brigu. Noooroooood znooooo!
A po čemu je ovaj zaslužio da prvo zaposlenje mu bude kao ministar. Koji je to potencijal, ko zna sta ce napraviti za par godina...
@Stalan informisi se malo pa onda lupaj
Ja sam se informisao. Za razliku od zelenih i crvenih poltroni ja razmišljam logično. Čime je on zaslužio da bude ministar osim što je Čengićev kum.
Pravo mi je zao sto su uspjeli unistiti jedinu dobru stvar na politickoj sceni u BiH. Jedini tracak nade su iscupali do iducih izbora.. vracamo se u srednji vijek. Idu zgrade po Bjelasnici, kiosci u sred parkova, ville na racun javnih preduzeca, saraf od 80KM na racun grasa itd.. patriotski u ime nooroda naravno
@DostaDosta sve to mozwmo rijesiti glasanjem, i ovaj put su je jedva oborili!
Sve će ovo SDA vratiti u svoje džepove.