Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa eto KMEt onda nema sta da se brinete kad je vec tako i kad su nasi tako nesposobni u dokazivanju.Znaci zavrsena stvar!
EVO SAD SAM IZ SUDE. SLUCAJ SRBIJE POCINJE DA KOLAPSIRA. DANAS SU UZNESENI DOKAZI DA GLAVNI SVJEDOK SRBIJE, IZVJESKI JNA OFICIR KOVACEVIC JE SNIMLJEN KAKO NAORUZAN ULAZI U AMBULANTNA KOLA US ARAJEVU, STO JE DOKAZ DA JE ON USTVARI KRSIO ZENEVSKU KONVENCIJU O RATOVANJU. E SADA SE TAJ ISTI CHETN.IK KOVACEVIC POJAVLJUJE KAO SVJEDOK PROTIV GANICA I SRBIJA BI NA OSNOVU NJEGOVOG ISKAZA DA SUDI GANICU. ZAISTA SMIJESNO I CAK ADVOKATI KOJI PREDSTAVLJAJU SRBIJU SU SE CRVENILI... SRBIJA JE LAZOV I GENOCIDNA....
@@OBAVEZNO-gdje vidis gospodina,pa grad, pa uz to i herojski???????????Liječenje podhitno !Na Jagomir,turčine,našipu se q.rčine !
Cim ste poceli \"Srbija zloupotrebljava bla bla\", znaci popusili ste. Dzaba ste lagali ovaj narod. Znaci koferi su ipak otisli u BG???
Tech nisu hteli da uđu nego da djeca od 18g izađu imas prepiske Mladica na bosnjaci.net kad prica sa svojim pukovnikom i kaze \"nema pucanja ja sam jim dao rec i sad hocu da vidim da li ce i oni da drze rec ako nece imamo celo sarajevo na dlanu sarajevo ce da gori\" i jos kaze da je dao rec da ce kad puste vojnike pitomce da izađu iz okruzenja teroristickih bandi zelenih beretki da ce se posle u miru deliti or.uzje\" Ali vasi reci nisu drzali niti je ikad jesu a Srbin kad da rec drzace je do zadnjeg. A vasi dali rec i posle napali vojnike pitomce koji su bili obkruzeni nisu jih ni pozvali na predaju ni nista nego napali i napravili masa.kr u dobrovoljackoj. Onda je bio na redu Srpski BES i osveta!! TRAZILI STE DOBILI STE I TO JE JEDINA ISTINA!!!
Sandzacko govno!
\"bio tretiran kao demonizirani vođa mrskog neprijatelja\" Biti ce tretiran kao svako ko ide svojoj kuci, covjek je srbijanski drzavljanin i neka ide kuci. herojski grad = Ganic ne ide zajedno definitivno i tuzno je mijesati heroje i zive i mrtve sa ovim uhljupom. @tech pa u Bijeljinu ih je pustila SDA zajedno sa Alijom i Fikretom Abdicem. Tada je Alija poslao Fikreta da doceka Arkana.
Srbi ga možda ne bi danas sudski gonili da je 1992. pustio da četnici uđu u Sarajevo pa da naprave pokolj kao npr. u Bijeljini.
HA HA HA HA HA!
Koferi pronadjeni. Stop. Na aerodromu Surcin. Stop. Putnik stize sa zakasnjenjem za par dana. Stop
ne sekiraj se ti za kofere, na sigurnom su, jos malo i Gospodin Ganic se vraca u herojski grad!!
A jesu li se našli koferi ?