Društvo za ugrožene narode
0
"Ganića hitno izručiti BiH"
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da se nahebem majkice i divjaku i pejanovicu, prije spavanja, a spavam snom pravednika. A vi, mame vam se spomenem, kako spavate??? Vidim, ispijeni se pojavljujete na tv, ko aveti, pocrkali dabogda!!! Valja divjaku bogu na istinu, uskoro, a nema ni popa da vodicom poprska, on ce siljak dobiti, onog drugog, srecom, i ne znam kako go.vno izgleda, valjda zuto i rijetko.
Boze, ima te ipak. Da si ko makovo zrno. Neka bar ne mogu da putuju i zive u strahu. Gori je zivot u strahu od svakog zatvora!!!
Moj si ga ti, Divjak, da je jna vodila rat, ti bi davno gledao ljubicice odozdo, a kao bivsi prpadnik jna znas da je to tako...nego, ajde ti nama iskreno kazi, po dusi, sto te istjerase iz te jna? Jesi nesto zgrijesio, jadan? Pa se kasnije svetio na tamo nekim koji ni luk jeli, ni luk mirisali...kakav rat u sokacima, gdje je ta vojna doktrina, gdje se to izucava, jel na Vest Pointu??? Ono, sto regruta ide osvajati Sarajevo sa pola miliona ljudi, pa nemoj, svega ti...ne znam zasto ti neko ne kaze da se ne brukas??? Jaoooo...klinca i generala...sta bi ti ono po cinu kad su te nagarili iz jna??? A bogami, kod komunjara je bilo, ako si nagaren, morao si biti gresan, nije bilo cile mile.
Treba poslat Kebu da ga vadi iz zatvora.
SMRT FALSIFIKATORIMA HISTORIJE BOSNE I HERCEGOVINE SRBE NA VRBE ZA BiH SPREPAN
ganic je vec juce isporucen srbiji.
Ovo se pravo ne zna ko sad upravlja ovom drzavom, bar na prvi pogled. Medjutim ako se mozaik sastavi po dogadjajima o hapsenju vehabija, te ovo sa Ganicem i ostalim breaniocima, i slobodnomk kretanju Mladica kao i rastezanju sudskog procesa Karadzicu, proizilazi samo jedan zakljucak. Ne nije Srbija ta koja o svemu odlucuje, nego nacisticka EU.
@dosta vise a ko sa tobom hoce jado? nece ni hrvati ni srbi da zive u tvojoj mutant drzavi gdje i trotoare bojite u zeleno
...JA NE ZNAM KAKO VISE DRUGA DVA NARODA DA FINANSIRAJU MOSNJAKE.RED JE DA I KESE PODELIMO ...NAZDRAVLJE
Vidi se da je ovaj ugrožen. U mozak.
HAHAHA Cuj ugrozeni narodi. BANU (SANU), ugrozeni narodi, zelja za centalizacijom drzave ili podjelom na \"nenacionalnoj osnovi\" gdje bi jedan narod bio u mogucnosti preglasavati. Sve nesto podsjeca na Jugoslaviju 1992. A znamo kako se to zavrsilo. :-)))) Zlocinac iza resetaka dozivotno !!!!!!!!!!!
dzaba vam kukanje turci, postoji audio zapis gdje sandzacki zlocinac ganic govori: \"Kad\' Alija izadje, sve pobi!\"
Jos da napomenem da u slucaju pokusaja da uhapse Vikica, Divjaka, Kljujica i drugih ima da se ponovo puca. Ali nek se ne nada Tihomir Klempic da ce nastaviti dalje sa izdajnickom politikom, ima da ga nema.
Ja sam jedan od ucesnika odbrane prilikom napada odvojene kolone koja je promjenila pravac i uputila se prema predsjednistvu. Oni su htjeli na blef upasti u predsjednistvo i prvi su otvorili vatru kad im je skrenuta paznja da su skrenuli sa marsrute. To nisu bili zarobljenici nego vojska pod punom ratnom spremom. Ja sam predlagao da svaki oficir i vojnik moze napustiti SA samo u uniformi bez cinova i to pjesice ili u autobusima, medjutim i na zalost nisu me poslusali nasi bajni politicari, kako se sad vidi mnogi od njih izdajnici. Tu stoku je trebalo ostaviti kao taoce i svezati ih na sve prometnice po SA, pa bi vidjeli da li bi ijednu granatu ispalili. Zlo se samo silom moze unistiti, merhamet za takve ne postoji. Nego moji dragi sunarodnjaci, ne spavajte, i ne mislite da rata nece biti. Turbetlija nas je dobrano zajebo i nek se nosi u vasionu.
Pa da znas da Engleska nije priznala genocid u Srebrenici.Jer su oni prijatelji sa srbima od jos drzave Kraljevine Srba ,Hrvata i Slovenaca. Oni su protiv priznavanja genocida i to javno.