Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....kompletna ex YU je na aparatima poslije smrti bravara.sve neki akademici i klinci a krvi do koljena.
"Srbi su odubijek bili gospodari sudbina balkanskog naroda, samo to nekima ne odgovara, zato što su niža rasa." Možeš misliti kad zagospodare Srbijom koja će rasa biti:))))
....ne razumiješ ti ništa, i opet nikome ništa:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi ste političari GAMAD nad GAMADIMA....bez vas vas bi zemlja postala dženet/raj...samo znate pravit varnbice,mamu vam hebem u srwed one stvari...dosta vas je...pola mi života prođe u ničemu...mamu vam jebe...marsssssss....Srbima probblem Hrvati i Albanci...Hrvatima problem Srbi,i ako su ih faktički strijebili...Bošnjacima problem Srbi i Hrvati...Srbima problem u Bosni Bošnjaci,zbog neke ž"islamske dzamahirije" kako oni kažu...Makedoncima problem Grci,jewr ih ne priznaju ime...Makedoncima problem Albanci,jer hoće Veliku Albaniju...Makedoncima problem Bugari,jer ih ne priznaju za naciju...Albancima problem su sve njihove komšije...Slovencima problem Hrvati...Grcima problem sve njene komšije...Mađarima su problem,Rumuni,Srbi,Hrvati i Ukrajinci jer su im "uzeli" pola teritorije Kraljevine Ugarske...Crnogorcima su isto svi proble...Srbija jer smatra Crnu Goru svojom Spartom...Albanci,jer žele uzeti jedan dio Crne Gore...Bošnjaci,jer su većina u dijelu crnogorskog Sandzaka...bože sačuvaj
Jebajiga, to ti je Balkan :-))))
Covjek istinu rekao. Tako i treba, a ne izmotavai se nesto..Srbija je jako oboljelo drustvo,idite na srpske portale i citajuci komentare sve ce vam biti jasno.
ti imas svoju republiku i sta ti imas sa tim? :)))....yebo li vas tito
Čestitam akademiku Ganiću, slažem se sa njegovim stavovima i u potpunosti ga podržavam!
da li se sjecate da sam ja govorio da su hrvatski komunisti-pokatoliceni srbi najvece ustase...bas kao i 1941....i tad su pokatoliceni srbi bili najveci mrzitelji srba.....oni se jednostavno moraju dokazivati vise od hdz.....zamislite kako se sada osjeca ivo kad zna da su mu stricevi bili djujicevi tjelohranitelji?....ili pusickin djed koji je licno bio cetnicki vojvoda....95% ministara pokatoliceni srbi zajedno sa zokijem :))).....ako neznate oni su prije par dana donjeli zakon da se oduzima drzavljanstvo za 250 000 protjeranih srba iz hrvatske.....to nikad tudjmanu nije padalo na pamet :)))
Cuj Ganica "Srbija pretplacena na lose liderstvo". Pa ako iko ima pretplatu na lose liderstvo to je ond BiH. Nema u Evropi goreg liderstva nego u BiH.
Ganić primio odlikovanje hrvatskog predsjednika...mislite OD hrvatskog presjednika
Ovakve stvari treba malo cesce ponavljati, tesko pamtimo a brzo zaboravljamo.
Bošnjaci, dok ne počnemo da poštujemo sami sebe, drugi nas neće poštovati, pamet u glavu.
Ejup objasnio.
Čestitke gospodine Ganicu.
Ti to ozbiljno? :-)))
Kao bosanac i hercegovac odricem se svih izjava ovo ratnog profitera i hostaplera koji je od ove zemlje zajedno sa Alijom napravio feudalnu zemlju. O vo govorim srbima koji se bore za bolje sutra svoje zemlje..
nesto prosipa a sin mu u autima ima vrijednost ko budzet neke opstine u BIH i on mi se nasao da laprda , mrs u ŠOŠONLUK .......
primio ga ovaj alijin od hrvata
Ja sam da Srbija povuce optuzbe protiv Ejupa, kako bi se ovaj mogao preseliti u postojbinu.
e moj ivo kome ti daješ priznanje.. Taj je htio etnički očistiti srednju bosnu i lašvansku dolinu od hrvata. Plus se tereti za organiziranje raznih logora i povezan je sa jedinicom "zulfikar" koja se iživljavala nad civilima. Moj Ivo moj.
......zato Kordić "nevin" leži u Hagu i čeka presudu:))
Kordić je davno svoje odslužio i izašo, ne znam u kojem svijetu ti živiš.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hajde Ejupe ne rise...... Sta sad tamo izigravas....Ako odes u Srbiju istu ces im pricu slozit.....
Niko nije elegantnije uzeo lovu od profesora …keve mi …ZMBT