Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kriminalac je svaki politicar bih jel posten covjek nesjedi sa tim psima.kodnas kriminalci vode i policijske agencije.dejtonu gorisi i tezi od rata
Alene, procijeni koji je zahvat najbolji - ja bih njih tušenjem! Oni nas tuše evo već četvrt vijeka!
Pa svim tim seljačićima iz kojekakvih mahalica što se stranački uzdignu je vrh da se vidjaju sa kojekakvim sumnjivim tipovima i kokošarima što su isto tako kroz stranku došli do para i lokala i glume neke GRADJANE.Gutić seljačić banovićki iz ko zna kojeg sela oko banovića "ufatio se čaršije" ne istjera njega niko više.
Podrzavam postenje mada je to u BiH misaona imenica!
Ovaj premijer je dobar, čuj laminat i sadolin nabavljao na račun građana ...??? Keramičke pločice bi mu nekako i oprostili, ali odijela, laminat i sl. JBG. mnogo je Gutiću pa da si 100 puta g/mutaviji ...!!!!
Bgm ovaj gadzo nekakv gadan tip, ne da se zaebav*ati mali
Alen je pravi covjek nece mu biti lako protiv Kuke i kukica a nakotio ih se veliki broj.
Gadžo a da malo preispitaš moralnost i lopovluk kolegice iz DF i ministrice obrazovanja Begović. Poćni iz svog jata.
Ovo mi DFovci daju minuse nebi li mi sakrili komentar. Džaba vam trud sviraći.
Gutićev popuško, da si normalna osoba napisao bi , podržavam te u ovom što radiš, ali pogledaj i kolegicu. Ovo tvoje je ne diraj moje, oni su najbolji, a svi drugi ne valjaju. Čovjek je rekao sve će, pa će mo vidjeti. A ti izadji iz Kukićevog šupka i udahni svježe have.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)