Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo posljedica PTSP-a i BURNOUT sindroma. Krimanlci su za ovo 20 godina držanja u koncentracionom loguru od naroda napravili poludjelu fukaru, a od sebe multi-milionere. Sve će im se ovo vratiti kao bumerang ...
Ja bih samo da se zahvalim našoj crvenoj braći na čelu sa Dr. Lagumdžijom što nam pokloniše državno zemljište da na Zlatištu podignemo krst i crkvu u spomen na našu braću što izgiboše tamaneći vas po Sarajevu, da bismo vas b.a.l.i.j.e. mogli još više provocirati. Hvala ti ZLATKO!!!
Boljševičko-čet.nička genocidna tvorevina...ništa čudno