Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ti moze pomoc on nece ko nemoze pomoc on bi ti pomogo.Samo use i u svoje kljuse.
. nakro je para i sad se našo tu pametovar. mrš
OVO SE DESAVA U SVIM ZEMLJAMA SVIJETA SAMO STO JE BH OPLJACKANA I OPUSTOSENA I SAMIM TIM TAJ JAZ JE IZRAZENIJI. LJUDI CE POCETI DA IZRAZAVAJU SVOJE NEZADOVOLJSTVO SVE VISE I SVE CESCE !!
zato sto zivimo u svijetu gdje vlada zakon jacega.
UVIJEK JE KROZ ISTORIJU ,MANJINA VLADALA NAD VEĆINOM...NAZALOST!
jesi to u avazu procitao?
ovi političari se samo šaltaju iz jedne fotelje u drugu. jedne godine su ministri promete, sruge u nadzornom odboru čistoće, a treće godine su gradonačelnici. tako i ovaj gabrić, bivši gradonačelnik splita, sad predsjednik nekog foruma,.... uglavnom bitno je da se nešto laprda, a pare da legnu na račun napuši se gabriću
nije on politicar, a nije ni bivsi gradonacelnik splita. nikica gabric je vrhunski oftamolog i vlasnik klinike svjetlost. vrlo inteligentan i elokventan tip. ljevicar.
ima jedan nikica gabrić u splitu - bivši gradonačelnik pa po naslovu pomislio da je on. ebi ga.
Malo je 70 %