Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je srbin , dobio bi stipendiju a ovaj će i zaglavit haman .
I treba da zaglavi jer nas bruka. Mi to ne radimo. Naravno i one dvije papanke treba da zaglave.
yebe nas ono "treba" , 😖
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Odmah poslati na psihijatriju, ne zanima me sto neko svoje odlikuje i velica, ja nisam kao oni i ne zelim takav nikad postati, zao mi je svih nevinih bica koji su nastradali u strasnom ratu, pogotovo djece i takva izjava ne stoji u moje ime, onaj ko velica zlocin, za mene kao i da ga je pocinio, ponavljam, ako je neko budala, ja ne moram biti
Živjeli cica Raša i Kordić
Nasu djecu se odmah istrazuje i privodi, i to od strane FUPa - a drugima se dopusta da odu na skolovanje u druge zemlje, bez da se protiv njih pokrene bilo kakva sluzbena duznost.
I ovog i one dvije studentice u tvorza, malo da se skuliraju. Skupa ih u istu celiju treba strpat.
Je li ovo na snazi inkvizicija Bošnjaka? Zašto se one dvije glupače takodjer ne privedu?
I TREBA DA ISTRAŽUJE OVAKVE ! Eh, sad, da li FUP istražuje i ove dvije komentatorice i sljedbenice velikosrpske politike i sratka mladića, i ako da, zašto to nije propraćeno istim medijskim naslovima?!? Ako ne, kako je moguće da ne istražuju i zašto ne? Jel možda zato što jedna od njih ne žali što nije više pobijenih bošnjaka i slavljenički uzvikuje:"nek smo vas". Valjda je broj dovoljan. Valjda javnost nije dovoljno zgrožena, šta li... Lp.
Apropo teksta koji opisuje ulogu hv-a u operacijama po BiH i saradnji sa Armijom RBIH 1995 god. to ni na koji način ne amnestira njihovu ulogu i ulogu vlasti Hrvatske u agresiji i UZP-u na teritorij države Bosne i Hercegovone i bošnjake kao narod, a što je dokazano kroz stotine dokunenata, spisa i na kraju pravosnažne presude međunarodnog suda! ;)
daje srbin ....daje hrvat... fuj smece ljudsko sta nam se nakotilo bosno draga... cuj istraga otvorena... lik slavi ubistvo djece....pozira sa zoljama pa to je za zivota zatvor
Za svaku osudu, ali brate dragi sta FUP radi uopste? HERCEGBOSNA FORUM je leglo mrznje prema Bosnjacima? Zasto se ne istrazi? Evo pozivam FUP da posjeti njihov forum i nek vide sta je sirenje mrznje, prijetnje silovanjima, ubistvima, podvalama...sve najljigavije stvari tamo mozete naci.
DA SE ZARATI OVA PIČKURINA BI PRVA POBJEGLA, TOLIKO O NJEGOVOJ HRABROSTI.
Ko god ovakve stvari samo pomisli a kamoli izgovori je ljudsko smeće koje treba dobro kazniti pa da mi je rođeni brat. A njegova familija koja ga podržava je dotakla dno iz koje neće nikad izači.
Od necega se mora krenuti, vrijeme je da se pocne kaznjavati negiranje ratnih zlocina, njihovo velicanje, kazniti i ostale (Dodik, Kordic, one dvije Miloradove guske). A ove sline iz Hrvatske republikanske stranke Vitez su izgleda jedva docekali, ni rijeci o ubijenoj djeci, samo o Armiji i kako su HVO i HV drazesni, snazni i hrabri. Imam osjecaj da bi isto rekli i da je neki Eskim komentariso plaze na Havajima...
Niko ne kaze nista o kordicu trebali on ponovo u ztvor
Retardiran je preblaga riječ za ove bolesne komentare. Nznm samo zašto ne bi trebalo da želimo svakog nevino stradalog civila a pogotovo stradalo dijete bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.
Hajvan prve klase! Hapsiti odmah i na posmatranje.
Lendin debil...
Mislim da mladi trebaju stvarno vise sa misle glavom kad pišu po internetu. Djeca su djeca. Tu je kraj. Ne treba ni jedno dijete pogledati ružno, kamo li nešto vise. A dečko po pisanju je polupismen, i ne treba mu zamjeriti sto je pisao gluposti. Mislim da sve ove primjerke, hitno slati na reodgoj, psihoterapije, socijalno poželjni rad i sl. Ni stipendije ni kazne neće imati odgojnu mjeru. (Za stipendije se šalim :D)
Treba ovu balavurdiju sa sve tri strane okupiti, odvesti na neku livadu i pustiti ih da se pomlate uz weapon of choice, a ove koji prežive sukob poslati na robiju. Normalna djeca razmišljaju gdje će na party, putovanje, druženje, upoznavanje novih ljudi, ovo veliča zlo.