Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..kakva lista... to je tek listić za ono što će tek dolaziti obzirom na stanje u državi
...u svemu ima jedan ozbiljan previd...pokušava se implementirati građnski princip u državu zasnovanu na nacionalnom principu...neće da može...jer taj građanski princip nije vrijedio, i nije mogao vrijediti, čak ni u sfrj...
građanska država ti je temelj opstanka današnjeg pristupa i poimanja neoliberalizma...........problem je taj što oni vani vide samo svoje financijske interese i na taj način nastoje skrojiti državu.....jadnici ne shvaćaju da je ovo "više od igrre" i da čemo svi radije skapati od gladi, ali u svom toru i da podnosimo da nas bunare "naši" a ne "vaši
..uvijek je prisutan strah od većinskog naroda...u jugi od srba, u boni od bošnjaka...j­ebaji ga ko neće da se suoči sa realnošću...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ma dok god je nama jednonacionalnih stranaka koje unazađuju cjelokupni sistem, nećemo mi daleko...
I ovaj sastanak ce biti bez ikakvog dogovora i tako ce biti i u narednom periodu, sve dok Čović i Bakir budu tjerali po svom.
a po čijem bi oni trebali tjerati...
"Zamjenik predsjednika SDA i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, prije sastanka, poručio je da nade za dogovor uvijek ima, samo nažalost, kako je dodao, mnogo manje nego na početku pregovora." Kako da bude nade, kad vi blokirate svaki moguci dogovor i projekat.
Pa kako da bude manja, kad i ovo sto se moze rijesiti, blokiraju oni koji svakako nista ne rade, pa im to dodje kao jedina zanimacija....
Bez Bosanaca Muslimana za stolom nema rješenja ovoga slučaja, Fule sretan ti put nazad.
-Tesko je kod nas biti lud, jer je konkurencija ogromna....!
...ja ne kontam žalbe i kuknjave...pa, listom ste im dali moć 90-e...zamalo se nisam tukao sa nak­určenim kolonama nacionalnih stranaka po sarajevskim ulicama...ste se za***?
Dok se SDA, Hdzi ostala bagra brinu za našu budućnost nema nama NAPREDKA!
Da hoce ovaj sastanak imat kakav konkretan ishod !
Sa ovakvim ustrojstvom drzave,i sa ovakvom svijescu gradjana Bih,koji daju 20 godina prednost nacipnalnom i kriminalnom u odnosu na ljudsko i ekonomsko,nismo mi ni pred vratima Eu.ALi nebio rekao da to smeta Briselu,cija adminsitracija u Bih uzima ogromnu lovu,bas zato sto im mi to dozvoljavamo.
Dragan Covic i Bakir Izetbegovic u epizodi 'Igre bez granica'. Samo im obecaj stolice u predsjednistvu, ispred svojih torova i cobani ce biti zadovoljni i pristat' na sve uslove.
Samo da BIH ne podijele na nacionalne teritorije ko sto neki hoce...
kao što su jugu podijelili, ha...
PITAO JEDNOM VRLI PITAC NEKI