Uvjeren u realizaciju "mape puta"
0
Fuelle: Nema potrebe za prenosom nadležnosti
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kako koncept \'koordinacije\' sada tumaci u vecini slucajeva: ja sam koordinator (drzavni nivo), sjedim, gledam u nebo i pitam entitete za odobrenje za sve i svasta. Ako se jedan entitet izvoli odluciti protiv paketa IPA pomoci za zdravstvo naprimjer, jer smatra da je to entitetska nadleznost, onda ja napisem pismo EU da ne zelimo IPA projekt za razvoj infrastrukture u oblasti zdravstva, koji bi bio implementiran krpz entitetske vlade. Ne kazem koji entitet i zasto nije \'odobrio\' projekat. Dakle, ovakvo razumijevanje koordinacije ne besmisleno i ne vodi nicemu. Gospodine Fuelle, da li mislite da bi u Vasoj zemlji na ovaj nacin nizi nivoi vlasti mogli efikasno ucestvovati u \'koordinaciji\' projekata od strateskog drzavnog znacaja?
sigurno je da muslimani bosanci nemogu voditi drzavu niti imati vlast. a i sami tako biraju niko im ne namece nista,uvijek su birali nebosance da ih vode jer u svoje nemaju povjerenja , sad ih vodi radoncic i zlaja obadva iz srbije. he he he.
Koji crni treći nema vas za jedan kanton više svećenika nego stada.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/sta-je-keljmendi-radoncicu
Zao mi je braco poturice, gubite na svim frontovima :(
Federalna jedinica sa crtama HVOa 95g. Tri naroda tri fed. jedinice, za normalne posve normalna stvar,sve ostalo su iluzije i gubljenje vremena.
Najzad i evropa prihvata realnost na terenu , da republika srpska , polako ali sigurno postaje nezavisna drzava .
daće dado treći pitaj ako je na mamu daće
ne budu li Hrvati ravnopravni sa ostala 2 naroda - NEMA ULASKA U EU ! a jedini nacin da Hrvati budi ravnopravni je 3 Entitet jer smo vidjeli da su bosnje vrlo podli federalni partneri i da su skoro uveli praksu nametanja politickih predstavnika Hrvatima ! naravno, mamlaza Inzka treba smijeniti zbog pristrasnosti i narusavanja BiH ustava !!!!
Još jedna pobjeda srpskih lobista u EU, mi čak nemamo ni državnu vladu nego vijeće ministara, a sve ove godine iz Evrope kažu da žele jaku državnu vladu... a sad skroz druga priča, mogu i entiteti... svi znamo gdje ovo vodi... BOŠNJACI PAMET U GLAVU I NE SPAVAJTE, BUDITE SPREMN NA SVEI!!!
Sda kad se muslimani paranoidno raskukaju:što odgovara dodiku to sigurno nama ne odgovara. Zato ova pseudodržava nema budućnosti!!!!
mogu al nec