Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja face u čovjeka ljudi moji.
Fudo je velika pogan, moguce da je povezan sa ovom pricom oko gacanina
Fujdo ble ble. Samo bleji
Niti jedan od njih dvojice nije pravi građanin Zenice kao što je bio Huso rahmetli. Ovaj Pivić iz Nemile a Fudo iz Vakufa. Nema više pravih Zeničana na značajnim funkcijama, svi su davno otišli vani.
Šarlatan i prevarant kakvog Zenica nije dugov vidjela. Grad nam propada u svakom smislu otkad je on gradonacelnik. Otvori sto metara betonskog puta u nekoj selendri i to prikazuje uspjehom. Vakufski prevrtaner.
i haj sad sve na stranu citav klosarluk, al taj celavi papan iz Pojska po ovom sto pise je ukopo vlastiti grad....
Alkoholicar notorni
torbicom ga fuadeeee
što ti kartelašica nije zavrsila koji milion?
U Zenicu sljegose divlji i otjerase pitome
fuad kasumovic, hajirli insan. mnogo se zalagao za dobrobit Zenice. medju prvima je bio koji se borio i zalagao za uklanjanje iz starog gradskog jezgra kladionica, kockarnica, i ucinio da tu budu pekare, ducani, poste, skole… znaci nesto od ceg ce imat hajra i insan i hajvan.
Aj ba zdravo poslije Smajlovica Zenica opet zamrla
Ni to nije uspio. Otimao od kladionica nelegalno, pao mu zakon na ustavnom sudu. Sve sto je obecao je slagao, cak ni toplana vise ne radi kako freba jer je mitfal ugasio koksaru.
Grad Zenica zasluzuje gradonacelnika pravog Zenicanina koji se borio za svoj grad u ratu i to na prvim linijama, nekoga tko je za svoj grad i drzavu stavljao glavu u torbu, a nakon rata nije okaljao obraz i okoristio se. Oma takvih, a ne ovi sumljivi milioneri koji sljegose i namecu neke nove standarde. Nigdje istinskih zenickih komandanata, a kada je bilo gusto, bili su na celu odbrane
Fudo, ne rade ti sluzbe posao za koje su placeni
Jedan je KF 💪💪 Podrška ljudino.
bo ti on mtr seljacku
Ne bi me čudilo da je na spisku i Nemila!
Stagod da Pivic kaze to ne moze biti istina. On je sdaovac.
Fujdo,nauči izgovoriti slovo Š ,a imaš ti para viška, čuj ti njega kirija bolnici,idi odakle si došao Fujdo pa tamo naplaćuj kiriju
Samo da znate gradani Zenice da zbog ovakvih likova, njihovih politickih prepucavanja, njihovih politickih pozicija GRADANI Zenice ispastaju. Pogledajte samo onaj trotoar od opstine do suda, stid me kada neko dode iz drugog grada da nogu ne iscasi u 4 gradu po velicini. Lako je seljacima gumenih koljena, oni to i ne primjete, a dosta ih se i spustilo s okolnih brda pa im to i ne smeta.SRAMOTA MOJ GRADE STA TI PAPCI RADE!
Pa reci zbog fudinih podobnih zaposlenika gradske uprave da Zenica nije dobila pare koje se mogle iskoristiti za to što navodiš!